SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

TUVALETSİZ PARK!

TUVALETSİZ PARK!
Bu haber 23 Temmuz 2019 - 16:05 'de eklendi ve 380 views kez görüntülendi.

Kozlu ilçesi Kavaklık mevkiindeki insanların oturacağı, çocukların oynayacağı Murtaza Atalar parkta tuvalet yok.

Yaz aylarında gündüz ve akşamları insanların gerek piknik, gerekse çocukların oynayacağı oyun parkının modern bir yapı olarak görülse de, parkta tuvaletin bulunmaması ise vatandaşların tepki göstermesine neden oluyor.

Birçok vatandaşın özellikle küçük çocuklarda görülen tuvalet ihtiyaçları, çocukların aileleri tarafından parkın belirli bölgelerinde giderilmesi, parkın görüntüsünü ve güzelliğini de bozduğu belirtiliyor.

Yetkililer, bir an önce Kozlu Kavaklık Murtaza Atalar parkına, vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için tuvalet yapılmalıdır.

Vatandaşlar, böylesine güzel bir projenin içinde nasıl oluyor da bir tuvaletin yapılmamasına anlam veremediklerini belirterek, parkın çevresinde bir tuvaletin olmamasına tepki gösteriyorlar.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER