SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

SOYDAŞ, KİLİMLİ, ÇATALAĞZI VE MUSLU BELEDİYE BAŞKANLARINA SESLENDİ

SOYDAŞ, KİLİMLİ, ÇATALAĞZI VE MUSLU BELEDİYE BAŞKANLARINA SESLENDİ
Bu haber 26 Temmuz 2019 - 14:45 'de eklendi ve 369 views kez görüntülendi.

Bir süre önce MHP’den istifa eden işadamı Metin Soydaş, Zonguldak için elinden gelen tüm çalışmalara katkı vermek istediğini belirterek, Kilimli, Çatalağzı ve Muslu Belediye Başkanlarına çağrıda bulunarak, Çatalağzı’nda yeni bir santral kurulması duyumlarını aldıklarını hatırlatarak, “Yeni bir santral kurulması duyumları alıyoruz, zaten gün geçtikçe kanser vakası artıyor. Özellikle sizlerin bu konuyu yakından takip etmeniz, gerekmektedir” dedi.

“BU ŞEHRİ SEVEN VE SAHİP ÇIKAN BİR BİREY OLARAK SÖYLÜYORUM”

“Dün olduğu gibi bu gün de yarın da Zonguldak için elimden gelen her türlü çalışmayı yapmaya devam edeceğim. Bunları bu şehri seven ve sahip çıkan bir birey olarak söylüyorum. Tabi yazılıp çizilenler var ancak bunlar tamamen yorum üzerine yapılmış şeyler. Başka bir parti veya siyasetle ilgili şu anda bir yol haritamız yok. Elini taşın altına koyan bir Zonguldak sevdalısı olarak güzel şeyler yaparak Zonguldak’a katkı sağlayamaya devam edeceğiz, saygılarımla”

“MAKAMLARINIZDAN ÇIKIN TABUTLARA GİRİP ŞOV YAPMAYIN!”

Metin Soydaş, Belediye başkanlarına da şu çağrıda bulundu:

“Çatalağzı Belediye başkanımız Sayın Adnan Akgün’e, Muslu Belediye Başkanımız Sayın Sebahattin Adıyaman’a ve Kilimli Belediye Başkanımız Sayın Kamil Altun sizlere sesleniyorum.

Ayrıca Çatalağzı’nda Çevre Koruma Derneği senin kontrolün de Sayın Adnan Akgün.

Makamlarınızdan çıkın tabutlara girip şov yapmayın!

Beldelerinize bağlı mahalle sakinleri ile görüşün özellikle kanser hastalığı tedavisi gören vatandaşlarımızı ziyaret edin, beldenize bağlı yeşil alanları gezin, doğaya bakın; ağaçlar dallarından köklerine doğru kurumuş. Ben 1 haftadır Çatalağzı ve Muslu beldemizde aile ziyaretleri, doğadaki değişimleri, doğa hayvanlarını gözlemledim ve hayatım boyunca görmediğim şeyleri gördüm duymadığım şeyleri duydum.

Bunların hepsini not aldım ve fotoğraflandırdım sizleri halk seçti halkın yanında olun birilerinin yanında olmayın.

Ayrıca yeni bir santral kurulması duyumları alıyoruz, zaten gün geçtikçe kanser vakası artıyor. Özellikle sizlerin bu konuyu yakından takip etmeniz, gerekmektedir” diye konuştu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER