SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

“1071 AKADEMİSYENİMİZ, HİSLERİMİZE TERCÜMAN OLMUŞTUR”

“1071 AKADEMİSYENİMİZ, HİSLERİMİZE TERCÜMAN OLMUŞTUR”
Bu haber 30 Temmuz 2019 - 16:33 'de eklendi ve 108 views kez görüntülendi.

Türkiye Kamu Sen İl Temsilcisi ve Türk Büro sen Şube Başkanı Anayasa Mahkemesi’nin sözde “Barış Bildirisi” adı altında terör propagandası yapanlara verilen cezayı iptal eden Anayasa Mahkemesi kararına karşı 1071 akademisyenin hislerine tercüman olduğunu söyledi.

“Bu ülkede isteseler de istemeseler de terörün kökü kazınacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” diyen Kadir Bacıoğlu yaptığı açıklamada şunları belirtti.

“Sözde “Barış Bildirisi” kılıfıyla terör propagandası yapanlara verilen cezayı iptal eden Anayasa Mahkemesi kararına karşı eleştiri ortaya koyan 1071 akademisyenimiz, hislerimize tercüman olmuştur.

İşte “akademisyen” sıfatını hak eden, ülkesini ve milletini sadakatle seven bu vatansever bilim insanlarıdır.

Devletimizin terörle mücadelesini tahkir eden ve hendek operasyonlarını;

“vatandaşları açlığa, susuzluğa mahkum etmek”

“kasıtlı ve planlı kıyım yapmak”

“katliam ve bilinçli sürgün politikası”

Şeklinde değerlendirmek bir akademisyen yaklaşımı değil, doğrudan pkk değerlendirmesidir!

Sıfatı, ünvanı ya da statüsü ne olursa olsun teröre yardım ve yataklık eden veya destek olan herkes yasalar önünde “suçludur”.

Bu itibarla, Anayasa Mahkemesi’nin “Barış Bildirisi” kılıklı bu pkk yaklaşımını, “fikir ve ifade hürriyetinin kullanımı” olarak değerlendiren kararı milli vicdanı rahatsız etmiştir.

Türkiye Kamu-Sen’in milli hassasiyetleri herşeyin üstündedir. Bölgede yıllardır yaşananlar ortada. Aydınsanız, teröre karşı sesinizi yükselteceksiniz. Bu ülkede isteseler de istemeseler de terörün kökü kazınacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.

Akademisyen görüntüsü altında sergilenen kepazeliği meşrulaştırabilecek AYM kararına karşı milli vicdanın sesi olan ülkemizin ilim ve irfan ordusunun gözbebeği aydınlarımıza 1071 defa teşekkür ediyorum”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER