SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

KERİM YILMAZ NEDEN SUSUYOR?

KERİM YILMAZ NEDEN SUSUYOR?
Bu haber 30 Temmuz 2019 - 16:30 'de eklendi ve 125 views kez görüntülendi.

AK Parti’li Kozlu eski Belediye Başkanı Kerim Yılmaz hakkında hem AK Parti’li meclis üyelerinin bazıları ve yeni dönem Kozlu Belediyesi komisyonunca hazırlanan Kerim Yılmaz dönemine ait son 3-5 ayda bazı firma ve iş adamlarının belediyeye kestikleri şişirilmiş faturalarla, yanlış alım, satımlarla bazı firmalara ödenen yüksek miktardaki paralar, iddialarla ilgili suçlamalara eski Başkan Kerim Yılmaz neden bir açıklama yapmıyor?

Kamuoyu geçmiş döneme ait ”acaba?” mı diyor.

Son olarak AK Parti’li Belediye Başkanı Ali Bektaş da geçmiş döneme ait soruşturma açılması için gerekli mercilere başvurduğu söyleniyor.

Ali Bektaş, geçmiş başkanlık dönemlerinde “sütten dili çok yandığı için şimdi yoğurdu üfleyerek yiyor” taktiği ile bu dönemde belediyeyi yönetmek isterken, ne hikmetse AK Parti’li Belediye meclis üyelerinin bazıları Bektaş’ı zora sokuyor.

Şimdi Kerim Yılmaz’a soruyoruz?

1-AK Parti’li bu dönemdeki bir Belediye meclis üyesi, sizin dönemde belediyeye fatura kesti mi? Kesti ise kaç paralık kesti. Kesilen faturaların parasını şu anki mevcut meclis üyesinin şirketine ödendi mi?

2-Kamuoyunda seni suçlayan, belediyeyi zarara uğratarak yandaş firmalarca belediyeye yüksek miktarda fatura kesildi mi?

3-Bu firmalara paraları ödenirken, birçok alacaklı firmalara aylarca para ödenmediği söyleniyor.

4-Senin dönemindeki son 3-5 ay içindeki iddia edilen, tüm yolsuzluklarla ilgili gündemde gerek basın, gerek birileri tarafından yapılan soruşturma sonucu, senin dönemine ait yolsuzlukların olduğu iddialarına neden sessiz kalıyorsun.

Bir basın toplantısıyla, hakkındaki bu çirkin iddialara neden cevap vermiyorsunuz?

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER