SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

KOZLU HALKI BAŞKAN VE BAZI MECLİS ÜYELERİNE SORUYOR?

KOZLU HALKI BAŞKAN VE BAZI MECLİS ÜYELERİNE SORUYOR?
Bu haber 30 Temmuz 2019 - 16:31 'de eklendi ve 376 views kez görüntülendi.

Ali Bektaş’ın 31 Mart seçimlerinden sonra göreve gelmesiyle,  Kozlu Belediyesi’nde sorunlar bitmiyor.

Bektaş’ın seçim zamanında AK Parti meclis listelerindeki huzursuzluklar dile gelmiş ve bazı güçler ilçe başkanlarının meclis listelerinde dayatmalar neticesinde bir liste oluştuğu ifade edilmişti.

Seçimin bitmesiyle, yeni dönemin başlamasıyla belediyede geçmiş döneme ait sorunların ortaya çıkmasıyla yeni göreve gelen, seçilmiş AK Parti’li Belediye meclis üyelerinin bazılarının 5393 Sayılı Belediye Yasası’nın 28. Maddesine aykırı işler yaptığı apaçık ortada.

Şimdi Ali Bektaş’a biz de soruyoruz?

1-Kozlu’dan toplanıp, depolanan çöpleri Sapça’ya taşıyan firma kim? Bu firmanın Belediye meclis üyesi Deniz Yayalar ile bir ilgisi var mı?

2-Eski Başkan Kerim Yılmaz dönemine ait bir soruşturma açtırdınız mı?

3-Göreve gelir gelmez İmar’da değişikliğe gittiniz. 5 kata düşürülen yeni düzenlemelerle geçmiş dönemlerdeki çarpık yapılaşmalar ve birçok şaibeyi ortadan kaldırmak mı istediniz?

4-Fatih Sitesinde ve başka yerlerde yapılan imara aykırı inşaatların mahkemece durdurulan İmar Planı’nın iptal olmasına sebep olan inşaatlarda bu 5 kat imara mı, yoksa eski verilmiş olan imara göre mi devam edecek?

5- Kozlu köylü pazarının üstünde Elmas evlerinin önünde bulunan yeşil alanı imara açtınız mı? Açtınız ise niçin açtınız?

6-Göreve geldiğinizden beri ne hikmetse bazı meclis üyelerinin icraatları arttı.

7-Resimde görülen binanın, derenin karşı tarafındaki tüm inşaatlar durmuşken, bu binayı kim yapıyor? İmarı var mı, ruhsatı var mı? Siz göreve gelince, birileri meclise seçilince, ne hikmetse birilerinin birden kısmetleri açılmış!

8-Demek ki, meclis listesini yapanların bazılarının diyet borçları mı ödeniyor. Yeni bir tutuklama yardımı acaba yolda mı!

9-Bazı AK Parti’li meclis üyeleri kendi çıkarları için mi, yoksa vatandaşın çıkarları için mi, meclis üyesi oldular?

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER