SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ZTSO 100’NCÜ YILINI KUTLADI

ZTSO 100’NCÜ YILINI KUTLADI
Bu haber 30 Temmuz 2019 - 16:44 'de eklendi ve 104 views kez görüntülendi.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası’nın 100’ncü yılı dolayısıyla Valilik binası önünde tören düzenlendi.

Törene; TSO Başkanı Metin Demir, TSO meclis Başkanı Zafer Sağlam, AK Parti il Başkanı ve TSO yönetim kurulu üyesi Zeki Tosun ile yönetim kurulu üyeleri ve üyeler katıldı.

TSO Başkanı Metin Demir ve yönetim kurulu üyeleri Atatürk Anıtı’na çelenk koyup, bir dakikalık saygı duruşu ve istiklal marşımız okundu.

Günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapan Metin Demir, “1919 yılında kurulan ve kurulduğu günden bu yana ilimizin ve bölgemizin ticaretini geliştirmek ve ekonomiye katkı sağlamak amacıyla üyelerine hizmet veren Odamız, bugün 100. Hizmet yılını kutlamaktadır. Cumhuriyetin kurulması ile başlayan sanayi hamlesinin lokomotifi olan Zonguldak’ın, en önemli aktörlerinden olan odamızın 100. Yılı sebebi ile düzenlediğimiz çelenk sunma törenimize hepiniz hoş geldiniz.

Bizler ilk günkü heyecanla, bundan önceki yönetimlerin yaptığı gibi, Zonguldak için sürekli gelişimin öncüsü olmaya devam ediyoruz. Kuruluşundan bu yana projeleriyle ilimize yön veren odamız 100. Hizmet yılında da çağdaş yönetim anlayışını ve kalite standartlarını benimseyerek çalışmalarını sürdürmektedir.

Odamızın 100.yılı münasebetiyle başlatmış olduğumuz prestij kitabı çalışmamız devam etmektedir. Bu anlamlı yılda, özgün bir eser ortaya koyarak 100. Yılımızı ölümsüzleştirmek istiyoruz.

Yine başka bir çalışma ile de odamızın kurumsal kimliğini yüz yıllık perspektifle modernize ediyoruz.100 yılı geride bırakan Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası’nın Yönetim Kurulu Başkanı olarak, Odamızın bugüne gelmesinde emeği geçen tüm eski Başkanlarına, Yönetim Kurulu ve Meclis üyelerine, personellerine şükranlarımı sunuyor, vefat edenlere Allah’tan rahmet hayatta olanlara sağlık ve esenlik diliyorum.

Sonbaharda da daha büyük bir organizasyonla odamızın 100 yıllık tarihinde emeği bulunan ve ilimizin ekonomisine katkı veren üyelerimizle buluşarak, kendilerine ödüller vereceğiz. Törenimize katılımınızdan dolayı hepinize şükranlarımı arz ederim” dedi.

Valilik binası önünde gerçekleştirilen törenin ardından, ZTSO Başkanı Metin Demir ve yönetim kurulu üyeleri Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş’ı da ziyaret ederek, Oda’nın çalışmaları hakkında bilgi alış verişinde bulunuldu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER