SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

DOĞALGAZ MI, BEDAŞ MI, BELEDİYE Mİ?

DOĞALGAZ MI, BEDAŞ MI, BELEDİYE Mİ?
Bu haber 07 Ağustos 2019 - 18:25 'de eklendi ve 124 views kez görüntülendi.

Kent merkezi ve mahallelerde, ana yollarda yapılan elektrik hatlarının yer altına alınması çalışmaları tüm hızla devam ediyor.

Firma çalışmalarını bir anda 3-5 yerde devam ederken, doğal olarak hem trafik, hem birçok durumlarda vatandaş mağdur oluyor.

Birçok mahalle ve diğer yerleşim alanlarında elektrik ve doğalgaz çalışmalarından sonra açılan kanallar kapatıldıktan sonraki kapatma ve asfaltlama işinin sorumluları kim? Belediye mi, BEDAŞ mı, Doğalgaz firması mı?

Çünkü çalışmalar bitince kapatılan kanallar tam oturmadan üzerine dökülen asfaltlar kalktı, yağan yağmurlarla birlikte yama yapılan asfaltlar patladı. Kapanan kanallardaki kum ve çakıllar yağmurlarla birlikte hem yollar, hem açılıp kapatılan alanlar araçlara ve vatandaşlara kabus yaşatır oldu. Araçlarda ne ön takım, ne de amortisör kaldı.

Çukurlardan kaçan araç sürücüleri birçok kazalara sebebiyet veriyor.

Başta Belediye yetkililerine sesleniyoruz; alt yapı çalışmalarını bitiren BEDAŞ ve doğalgaz firmalarının işlerini düzgün yapmaları konusunda denetimlerinizi sıklaştırın, gerektiğinde de görevlerini layıkıyla yapmayanlara cezai işlem uygulanmalıdır. Eskiden olduğu gibi Belediye ve Zonguldak şehrinin sahipsiz olmadığını bilmeliler.

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER