17:58 - ÇETİNKAYA: SÖYLEYECEK SÖZÜMÜZ VAR”
17:48 - ADAY BOLLUĞU
17:46 - AK PARTİ’DE KİM BAŞKAN OLACAK?
17:44 - MUAMMER AVCI SÜRPRİZ YAPAR MI?
17:43 - YAVUZ ERKMEN ADAYLIĞINI AÇIKLADI
17:42 - BEKTAŞ; YAŞLILARIMIZ BAŞ TACIMIZDIR
17:40 - VALİ TUTULMAZ’DAN YAŞLILARA ZİYARET
17:38 - VALİ MUSTAFA TUTULMAZ’IN NEVRUZ BAYRAMI MESAJI
17:37 - NEJDET TISKAOĞLU’NA YOĞUN İLGİ
Zonguldak kent merkezinin hemen her sokağında özellikle kaldırım üzerlerine park eden ve saatlerce bekleyen araçları görmem mümkün.
Köprü üzeri, ara sokaklar, dere kenarlarına park eden bazı araç sürücüleri sorumsuzluk örneği göstererek, vatandaşların yaya ulaşımlarını engellemeyi marifet sayıyorlar.
Özellikle Nizam Caddesi üzerinde esnafların yoğun olduğu bölgede, bazı araç sahipleri kaldırım üzerine araçlarını park ederek, vatandaşların kaldırım üzerinden yürümelerine hem engel oluyor, hem de trafik kurallarına riayet etmiyorlar.
Vatandaşların sık sık tepki göstermelerine rağmen kaldırım üzerine park eden araçların, Trafik Polisleri ve Belediye Zabıta ekipleri tarafından uyarılmalarına rağmen, bu uyarıların kulak arkası edildiği gözleniyor.