SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

BU NE SORUMSUZLUK!

BU NE SORUMSUZLUK!
Bu haber 20 Ağustos 2019 - 17:25 'de eklendi ve 91 views kez görüntülendi.

Zonguldak kent merkezinin hemen her sokağında özellikle kaldırım üzerlerine park eden ve saatlerce bekleyen araçları görmem mümkün.

Köprü üzeri, ara sokaklar, dere kenarlarına park eden bazı araç sürücüleri sorumsuzluk örneği göstererek, vatandaşların yaya ulaşımlarını engellemeyi marifet sayıyorlar.

Özellikle Nizam Caddesi üzerinde esnafların yoğun olduğu bölgede, bazı araç sahipleri kaldırım üzerine araçlarını park ederek, vatandaşların kaldırım üzerinden yürümelerine hem engel oluyor, hem de trafik kurallarına riayet etmiyorlar.

Vatandaşların sık sık tepki göstermelerine rağmen kaldırım üzerine park eden araçların, Trafik Polisleri ve Belediye Zabıta ekipleri tarafından uyarılmalarına rağmen, bu uyarıların kulak arkası edildiği gözleniyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER