SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

CHP’Lİ KOZLU BELEDİYE MECLİS ÜYESİ CELAL MURAT BİRİNCİ’DEN SES GETİRECEK İDDİALAR

CHP’Lİ KOZLU BELEDİYE MECLİS ÜYESİ CELAL MURAT BİRİNCİ’DEN SES GETİRECEK İDDİALAR
Bu haber 20 Ağustos 2019 - 17:24 'de eklendi ve 507 views kez görüntülendi.

CHP’li Kozlu Belediyesi meclis üyesi Celal Murat Birinci Kozlu Belediyesi’nin seçim öncesi ve seçim sonrası Belediye’deki yanlış uygulamaları adam kayırma, Başkan ve bazı meclis üyelerinin yaptıkları yanlışlıkları kamuoyunun bilgilendirmek amacıyla HÜRDÜŞÜN Gazetesi’ne çarpıcı açıklamalarda bulundu.

CHP’li Kozlu Belediyesi meclis üyesi Celal Murat Birinci’nin Kozlu Belediyesi’ndeki yeni ve eski dönemlere ait ses getirecek iddialar şu şekilde;

“Kozlu Belediyesi’nde eski Başkan Kerim Yılmaz ve şimdi de seçimlerden sonraki Ali Bektaş döneminde Belediye’de birçok yanlışlıklar yapıldığı, her iki dönemde yapılan yanlışlıklar Kozlu halkının tepkilerine sebep oluyorlar.

Kerim Yılmaz döneminde iddia edildiği gibi birçok usulsüz faturaların kendi yandaş müteahhitlerce Belediye’ye değerlerinin kat kat üstünde fatura edildiği, Kerim Yılmaz döneminde yandaş müteahhitlerin doğrudan teminle işler aldığı, birçok firmalara borç varken, kendi yandaş firmalara  paralar ödenirken, Belediye’ye iş yapan, mal veren bazı firmalara aylarca para ödenmediğini, 31 Mart seçimlerinden sonra  AK Parti’li Belediye Başkanı Ali Bektaş’ın seçilmesiyle geçmiş dönemdeki Ali Bektaş’ın başkanlık yaptığı dönemdeki yanlışlıklara hala devam ettiği, yaptığı icraatlar devam ediyor.

Temmuz dönemi meclis toplantısından sonra Belediye şirketine alınan 12 kişinin içinde acaba Sayın Başkanın işe aldığı damadının yakınını nereye işe aldı. Hali vakti yerinde olup işyeri, atölyesi varken ve birçok Belediye ile iş yapan firmaların mobilya işlerini alan bu kişi Kozlu’da birçok işsiz genç dururken işe niye ve kim tarafından alındı.

2016 yılında Akbal marketin yanındaki Belediyenin arsasına icra koyan alacaklı kişi şu an Ali Bektaş’la bir yakınlığı var mı?

Bu alacaklı kişinin Belediye’den o zaman ne alacağı vardı ki, Belediye’nin arsasına haciz koydurdu. Yasaya göre, başkan ve meclis üyelerinin birinci derecede yakınları Belediye ile ticari direkt veya dolaylı  olarak ticaret yapamaz hükmü o kişi için geçersiz miydi. Sonra hacizi kim kaldırdı. Kim nasıl durdurdu? Kimin çekleri, şahsa verildi ve icra durduruldu. Çekleri veren ve ödemeyi yapan kişi 2019 seçimlerinde AK Parti’den Belediye meclis üyesi yapıldı mı?

Birçok yerde, Fatih Sitesi’nde, merkezde mahkeme kararı ile durdurulan inşaatlar mühürlenmesine rağmen çalışmalar yapılıyor mu? Bir kaza olursa sorumlusu kim? Ateşoğlu inşaat sahibinin bir ayrıcalığı mı var? Yasaklar o inşaatı kapsamıyor mu?

Acaba yeni yeni müteahhitlerin türediğini ve yandaş müteahhitler doğrudan teminle belediyenin işlerini yapmaktadır”

HÜRDÜŞÜN olarak biz de CHP’li Kozlu Belediye meclis üyesi Celal Murat Birinci’ye soruyoruz; Daha yakın bir zamana kadar ikinizin arası çok iyiydi. Acaba aranızda ne geçti de hangi kara kedi girdi de aranız bozuldu?

HÜRDÜŞÜN her meclis toplantısından sonra Celal Murat Birinci ile sohbetlere devam edecektir. Gerekirse bir canlı yayın da gerçekleştirebiliriz.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER