SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

KOZLU BELEDİYESİ’Nİ PARSELLEYEN YENİ MÜTEAHHİTLER KİM?

KOZLU BELEDİYESİ’Nİ PARSELLEYEN YENİ MÜTEAHHİTLER KİM?
Bu haber 20 Ağustos 2019 - 17:22 'de eklendi ve 647 views kez görüntülendi.

Geçen hafta Kozlu Belediyesi’nde yapılan bir alt yapı ihalesi şeffaf bir vaziyette yapıldı. 5 firma ihaleye girdi. İhaleyi bir firma aldı.

İhalede dikkatimizi çeken bir firma vardı. Bu firma Davut Acar, Şevki Özcan ortak girişimi dikkatimizi çekti. İhaleyi alamadı ama acaba yeni dönemde Kozlu Belediyesi’nde iş yapan ve yapacak olan firmalara Davut Acar’ın şirketi ile Hocagillerin sahibi Şevki Özcan’ın ne bağlantısı var?

Bundan sonra acaba Kozlu Belediyesi’nin doğrudan temin ihalelerini bu ikilinin ortak girişimi olan şirket mi yapacak?

Hocagillerin eski ortağı Kozlu Belediyesi’ndeki AK Partili meclis üyesi Deniz Yayalar, Davut Acar, Şevki Özcan ortaklarının neresinde acaba!

Çöpü Kozlu’dan Sapça’ya taşıma işini yapan Hocagiller şirketine kamyonlarını kiralayan meclis üyesi Deniz Yayalar perde arkasında ihalelere yön verdiği iddia ediliyor.

Kerim Yılmaz döneminin müteahhitleri Ali Bektaş döneminde Belediye’nin yanından bile geçemiyor.

RESİMDE GÖRÜLEN TUVALETİ HANGİ FİRMA YAPIYOR?

Son olarak Kavaklık mevkiinde Ora Kafe’nin yanındaki parkın altındaki tuvaleti hangi firma yapıyor. Doğrudan teminle Hocagil firmasının yaptığı söyleniyor. Tuvalet yapılan yerdeki tuğlalar Kerim Yılmaz dönemindeki bir müteahhide ait olduğu iddia ediliyor.

Kozlu’da AK Partili bazı Belediye meclis üyeleri dolaylı olarak Belediye ile ticari ve işe alımlarda önde gidiyor. Bunlara da başkan Ali Bektaş seyirci kalıyor.

BİR SÖZÜMÜZ DE ALİ BEKTAŞ’A

Önceki Belediye Başkanlığı döneminde TTK’nın Kozlu sanayi bölgesinin yanında TTK’dan zamanında belediyeye devredilen 10 bin metrekare yeşil alanın durumu nedir? Yeni imar planına yapı alanı olarak imara açıldı mı?

1 Nisan 2019’dan sonra Belediye’ye en çok fatura kesen inşaat firması kim? Hocagil inşaat Belediye’ye kaç tane fatura kesti, kesilen faturaların Belediye’ye girişleri var mı?

İŞİN ALTINDAN NASIL ÇIKILACAK!

Kozlu’da en büyük sorun Ali Bektaş’ın yeni imarla, yeni yapılacak binaların 5 kat üzerinden olması, fakat birçok müteahhit, birçok bina ve yer sahipleriyle kat karşılığı anlaşmalar yapmıştı. O zamanlar imarda 8-10-15 kat imar izni vardı, birçok müteahhit anlaştıkları şahısların binalarını yıktı. Şimdi bakalım işin altından nasıl çıkılacak. Eskiden olduğu gibi mi olacak, yoksa Ali Bektaş’ın imardaki 5 kat düzeni devam mı edecek. Bekleyelim görelim.

AÇIK OTURUMA ÇAĞRI

NOT: HÜRDÜŞÜN Sahibi Lokman Gül’ün yakın zamanda ulusal medyadan bazı gazetelerle de paylaşacağı bilgiler ve Zonguldak Elmas TV’de “Kozlu’nun Kara kutusu” ile yapacağı açık oturuma Kerim Yılmaz, Ali Bektaş ve birçok şaibelerle anılan müteahhitleri davet ediyorum.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER