SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ZONGULDAK SAĞANAK YAĞMURA TESLİM OLDU

ZONGULDAK SAĞANAK YAĞMURA TESLİM OLDU
Bu haber 21 Ağustos 2019 - 18:57 'de eklendi ve 101 views kez görüntülendi.

Zonguldak’ta bugün saat 17.00 sıralarında başlayan gök gürültülü sağanak yağış birçok bölgede etkili oldu.

Yaklaşık 2 saat kesintisiz yağan sağanak yağış nedeniyle, kent merkezindeki bir çok iş merkezi ve dükkanlar sular altında kaldı.

Logarların yetersiz olduğu kent merkezinde, özellikle Kozlu yolu, Soğuksu, Acılık, Gazipaşa Caddesi ve birçok cadde ve sokak sular altında kaldı.

Birden bastıran sağanak yağış nedeniyle, kent merkezindeki dükkanlar sular altında kalırken, bazı esnaflar kendi imkanlarıyla dükkanlarındaki suları tahliye etmeye çalıştılar.

ALAN VE TOSUN İNCELEMELERDE BULUNDU

Aşırı yağan yağmur nedeniyle, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, AK parti il Başkanı Zeki Tosun ve Belediye meclis üyeleri kent merkezinde ve Soğuksu’da incelemelerde bulundu.

Dükkanlarına su giren esnafları ziyaret eden Belediye Başkanı Ömer selim Alan ve Zeki Tosun esnaflara geçmiş olsun temennisinde bulunurken, sağanak yağmurlardan dolayı mağdur olan esnafların yaralarının kısa sürede sarılacağını belirterek geçmiş olsun temennisinde bulundular.

Öte yandan, aniden bastıran sağanak yağış nedeniyle vatandaşlar iş merkezlerine sığınırken, Kozlu yolunda yağan aşırı yağmur nedeniyle özellikle Kozlu yolunda kalan araçlardaki vatandaşların Site Kapalı Spor Salonu’na sığındıkları gözlendi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER