SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

YAŞAMA 35 GÜN TUTUNABİLDİ

YAŞAMA 35 GÜN TUTUNABİLDİ
Bu haber 24 Ağustos 2019 - 18:38 'de eklendi ve 109 views kez görüntülendi.

Yaklaşık 35 gün önce, Gümüşhane’den Zonguldak’a gelirken Gökçebey’de geçirdikleri trafik kazası sonucu ağır yaralanan ve Ender Aktaş(28) 35 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.

Hayatını kaybeden Ender Aktaş bugün Ontemmuz Camiisi’nde kılınan ikindi namazı ardından Ontemmuz Mahallesi’ndeki aile mezarlığına defnedildi.

Yaşam mücadelesini kaybeden Ender Aktaş’ın cenazesine çok sayıda sevenleri katılırken, kazada eşi ve kayınvalidesini kaybeden ve 35 gün sonra da 28 yaşındaki oğlunu kaybeden acılı Baba Kadir Aktaş taziyeleri kabul ederken ayakta durmakta güçlük çekiyordu.

KAZA NASIL OLMUŞTU

20 Temmuz 2019 tarihinde ailesi ile birlikte Gümüşhane’den Zonguldak’a seyir halinde iken Gökçebey ilçesinde kontrolden 67 AJ 775 plakalı otomobil yol kenarındaki aydınlatma direğine çarptı. Meydana gelen kazada, Havva Aktaş (60) ve Fatma Kurubaş (63) hayatını kaybetti, sürücü Ender Aktaş ile Enes Aktaş (14), Esma Aktaş (34) ve Ekin Aktaş (5) da yaralandı. Yoğun bakım servisinde 35 gündür tedavi gören Ender Aktaş, bu sabah yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşama vefat etti.

HÜRDÜŞÜN Gazetesi olarak değerli kardeşimiz Ender Aktaş’a Allah’tan rahmet acili ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER