SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ALİ BEKTAŞ’I “DENİZ” TUTUYOR!

ALİ BEKTAŞ’I “DENİZ” TUTUYOR!
Bu haber 03 Eylül 2019 - 18:17 'de eklendi ve 140 views kez görüntülendi.

Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş 31 Mart seçimlerinden sonra AK Parti’den Belediye Başkanı olur olmaz Kozlu Belediyesi’nde geçmişte bitmeyen sorunlar, şaibeler, adam kayırmalar her geçen gün artıyor.

Bu da yetmemiş gibi Deniz Yayalar’ın AK Parti’den Belediye meclis üyesi olmasına rağmen, Yayalar’ın Belediye ile dolaylı olarak ticaret yapması Belediye Başkanı Ali Bektaş’ın yeni imar yasasını “5 kat üzerinden yapılacak” derken, Yayalar ve bazı kişilere 10 kat ve üzeri imarlara nasıl müsaade ediliyor?

Belediyenin birçok hizmetlerindeki işleri ihalesiz olarak doğrudan teminle, yeni yeni bazı inşaat şirketlerine vermesi, bu şirketlerin de meclis üyesi Deniz Yayalar’ın eski ortaklarından bazılarının olması, Kozlu halkı ve kamuoyunda “Ali Bektaş acaba Deniz Yayalar’ın yandaş firmalara mı belediyenin işlerini doğrudan teminle veriyor”. şeklinde eleştiri yapılıyor.

Her dönemde belediyeye yüklüce fatura kesen Deniz Yayalar’ın faturaları acaba hiç incelenmedi mi. Belediye meclis listesine girmesi bile AK Parti ilçe başkanı ile aralarındaki şaibelerle dolu bir hayırseverliği sayesinde mi meclis listesine girdi?

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER