SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

MERKEZ ÇARŞISI S.O.S VERİYOR!

MERKEZ ÇARŞISI S.O.S VERİYOR!
Bu haber 03 Eylül 2019 - 18:19 'de eklendi ve 98 views kez görüntülendi.

Zonguldak Merkez Çarşısı’nda taşıyıcı kolonların sıvalarının dökülüp, içindeki demirlerin bile çıktığı, kolonlarda meydana gelen açılmaların da tehlikenin habercisi olarak değerlendiriliyor.

Yıllardır bakım yapılmayan Merkez Çarşısı’nda güçlendirme çalışmalarının bir an önce başlatılması beklenirken, taşıyıcı kolonların son hali vatandaşları bile endişelendiriyor.

Yaklaşık 100 civarında esnafın bulunduğu Merkez Çarşısı’nda taşıyıcı kolonlarda yer yer çatlaklar oluşurken, sıvaların da patladığı gözlendi.

Merkez Çarşısı esnafları gibi vatandaşlar da tedirginlik yaşadığı belirtilirken, çarşının sonradan eklenen katlarla kolonların yetersiz kaldığı ifade ediliyor.

Esnaf ve vatandaşlar yetkililerden taşıyıcı kolonlar için acil önlem almalarını beklerken, önlem alınmaz ise ileride doğabilecek bir faciadan kimler sorumlu olacak.

Yarın çok geç olmadan Merkez Çarşı’sının durumu ile ilgili belediyenin bir an önce çözüm bulması isteniyor.

Esnaf ve vatandaşlar resimde görüldüğü gibi sıvası aşınan ve içindeki demirleri görünen taşıyıcı kolonların içine ellerini koyup, durumun aciliyetini ortaya seriyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER