SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ZONGULDAK’TA EKREM COŞKUN DÖNER AÇILDI

ZONGULDAK’TA EKREM COŞKUN DÖNER AÇILDI
Bu haber 06 Eylül 2019 - 14:25 'de eklendi ve 650 views kez görüntülendi.

Zonguldak yeni bir dönerciye daha kavuştu. Türkiye’de 220 şubesi bulunan Ekrem Coşkun Dönerlerinin bir şubesi Gazipaşa caddesinde törenle açıldı.

Yasin Apaydın, Can Uygun ve Mete Yüksel’in işletmeciliğini yaptığı Ekrem Coşkun Döner firmasının açılış kurdelesini,  Zonguldak Ticaret ve Saniye Odası Başkanı Metin Demir, Belediye Başkan Vekili Hüseyin Kahveci, Belediye Meclis Üyesi Birkan Hamarat ve Sinan Toprak kesti.

Ticaret ve Sanayi Odası(TSO)Başkanı Metin Demir, açılışta yaptığı konuşmada, Ekrem Coşkun döner firmasının bir şubesini Zonguldak’ta açmasının mutluluk verici olduğunu vurgulayarak, hayırlı olması temennisinde bulundu. Demir, “Ekrem Çoşkun Dönerlerinin Zonguldak halkına hayırlara vesile getirmesini temenni ediyoruz. Güzel bir mekan olmuş bir çok arkadaşımız buradan ekmek kapısına kavuştu. İnşallah bu mekanların artarak devam etmesini temenni ediyoruz’” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER