SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

KOZLU BELEDİYESİ MECLİS ÜYELERİNE Mİ ÇALIŞIYOR?

KOZLU BELEDİYESİ MECLİS ÜYELERİNE Mİ ÇALIŞIYOR?
Bu haber 10 Eylül 2019 - 16:10 'de eklendi ve 88 views kez görüntülendi.

Gün geçmiyor ki, Kozlu Belediyesi’nden pis kokular gelmesin.

Her geçen gün ne hikmetse Kozlu Belediyesi’nde birilerinin kirli çamaşırları ortaya çıkıyor.

Yasalar der ki;

“Belediye Başkanı ve Belediye meclis üyeleri seçildikten sonra kesinlikle belediyelerle kendileri veyahut birinci derecede yakın akrabaları direkt ya da dolaylı olarak ticaret yapamazlar”.

Ama…?

Ne hikmetse Kozlu Belediyesi’nde AK Parti ve CHP’de bazı meclis üyeleri hakkında adları ticari ilişkilerinin oldukları kamuoyunda ayyuka çıktı.

AK Parti Belediye meclis üyesi Deniz Yayalar’ın araçları, kamyonları dolaylı olarak belediyeye iş yapan (eski ortağı Hocagil inşaat) araç kiralanarak belediyenin çöplerini Sapça’ya uçuk bir fiyatla taşımasını yaptığı tüm kamuoyu tarafından da biliniyor.

Zaten Deniz Yayalar da bizzat, 28 Haziran 2019’da bir gazeteye kendisi AK Parti’den Belediye meclis üyesi olmak için ilçe başkanı ile olan diyaloğunu ve bizzat kendi kamyonlarını Hocagil inşaata kiraladığını açıklamıştı.

Kendisi o zamanlarda geçmiş dönemde Kerim Yılmaz dönemine ait bir sürü yolsuzlukların yapıldığı ve bunları delilleriyle Başkan Ali Bektaş’a raporlar halinde verdiklerini, bizzat kendisi o gazeteyle yaptığı röportajda söylemişti.

Şimdi bu meclis üyesine soruyoruz;

Bu rapordaki bazı müteahhitler ve uçuk vaziyette kesilen faturaların akıbetleri ne oldu?

Böyle giderse son günlerde basında çıkan haberlere göre, Belediye meclis üyelerinin kendi aralarındaki kavgaların sonunda, belediyedeki işçiler bile yakın zamanda maaşlarını da alamayacaklar.

Bu meclis üyeleri, belediyeye halka hizmete değil, kendi ve yakınlarına rant sağlamak için gelmişler.

Biri belediyeyi tam bir rant kapısı yapmaya girmiş meclise.  Belediyede imarlar 5 kat üzerinden karar alınırken, kendi yerine acaba 15-18 kat üzerine mi imar aldı veyahut almak üzere. Başkan Ali Bektaş’a sormak lazım.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER