SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

PİS KOKULAR!..

PİS KOKULAR!..
Bu haber 10 Eylül 2019 - 16:14 'de eklendi ve 100 views kez görüntülendi.

Son günlerde Kozlu Balıkçı barınağından yine pis kokular gelmeye başladı.

Kozlu Balıkçı barınağında gerçek balıkçıların barınağının olmaması üzerine Belediye Başkanı Ali Bektaş, bir barınağı ortadan bozdurup, bir barınağı 2 kişiye vereceği ve böylece isteyen istediği gibi barınakları kullanamayacağını, öyle olunca da her balıkçının ortak da olsa bir mekanı olacağı, Bektaş oltacılar için de ayrı mekanların yapılacağı konuşulurken ilginç olansa bu uygulamaların sonunda 10 ile 15 tane balıkçı barınağının artacağı ve bu balıkçı barınaklarının bazı bürokrasideki, bazı insanlara el altından verileceği, Kozlu Balıkçı barınağındaki balıkçılar, tekne sahipleri ve Kozlu halkı tarafından konuşuluyor.

Ayrıca; uzun zamandır yine akşamları bazı tekne ve lüks araçlarda alkol ve uyuşturucu olaylarının arttığı iddia ediliyor.

Gece geç saatlerde Kozlu Balıkçı barınaklarının olduğu limana lüks araçların geldiği ve bazı motorlarda her türlü alemlerin yapıldığı da iddia ediliyor.

Gerçek balıkçılar ve bazı aileler bu durumlardan rahatsız oluyorlar. Belediye Başkanı Ali Bektaş’tan bir an önce balıkçı barınaklarının girişine bariyer konulup faaliyete geçmesini istiyorlar.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER