SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

VALİ BEKTAŞ, BEÜ GRİZU-263 TAKIMINI KUTLADI

VALİ BEKTAŞ, BEÜ GRİZU-263 TAKIMINI KUTLADI
Bu haber 17 Eylül 2019 - 16:37 'de eklendi ve 98 views kez görüntülendi.

Bülent Ecevit Üniversitesi Grizu-263 Takımı Vali Erdoğan Bektaş’ı ziyaret etti.

TEKNOFEST kapsamında TÜRKSAT tarafından düzenlenen ve ülkemiz genelinde 95 takımın katıldığı 4. TÜRKSAT Model Uydu Yarışmasında birinci olan Grizu-263 Takımı Vali Sayın Erdoğan Bektaş’a verdiği katkılardan ötürü teşekkür etti.

Vali Erdoğan Bektaş ziyarette yaptığı konuşmada: “ABD’de yapılan model uydu yarışmasında ikinci, ülkemizde yapılan model uydu yarışmasında birinci olmak çok büyük bir başarıdır. Bu hem üniversitemiz hem de ilimiz için çok önemlidir. Arkadaşlarımız tatil bile yapmadan, çok çalışarak bu başarıyı elde ettiler. Grizu-263 Takımı Üniversitemizin bir rengi oldu. Sergilenen bu başarının sürekliliğinin de sağlanması önem arz etmektedir. Kendilerini gönülden tebrik ediyorum. Kendilerine desteğimizi sürdüreceğiz, yolları açık olsun.” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER