SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ZONGULDAK’TA KURAL STOP!

ZONGULDAK’TA KURAL STOP!
Bu haber 17 Eylül 2019 - 16:21 'de eklendi ve 96 views kez görüntülendi.

Ne hikmetse Zonguldak şehrinde birçok konuda kurallara uyan yok.

Bu kuralsızlık sonucu okulların açılmasıyla birlikte trafikteki sıkışıklıklar da olunca yaya geçitlerinde gerek sürücüler, gerekse yayalar kurallara uymadığından her an kazaların olabileceği belirtiliyor.

Sonuç olarak da bu kazaların ardından yaralanmalar, daha da ötesi ölümlere kadar da gidebileceği için gerek yayalar, gerek sürücüler özellikle yaya geçitlerindeki kurallara uyulması  konusunda emniyet yetkililerinin de özellikle trafik sıkışıklığının giderilmesinde uygunsuz otoparkların giderilmesi gerektiği hatırlatılıyor.

Şehrin ana arterlerinde her gün görebildiğimiz uygunsuz park rezaleti, cadde ve sokaklarda çift taraflı park eden  araçların yanı sıra yaya kaldırımlarına bile park eden araçların ve trafik ışıklarına  uymayan sürücü ve yayaların uyarılması istenirken, kurallara uymayanlara da caydırıcı para cezalarının verilmesi isteniyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER