SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ALİ BEKTAŞ’IN ADALETİ!

ALİ BEKTAŞ’IN ADALETİ!
Bu haber 24 Eylül 2019 - 17:52 'de eklendi ve 86 views kez görüntülendi.

Kozlu balıkçı barınaklarındaki balıkçıların, tekne sahiplerinin barınakları dağıtımında vatandaşın, bazı balıkçıların “Belediye Başkanı Ali Bektaş’ın adalet terazisinin bir tarafı siyasetçe ve Ali Bektaş’ın ekibine göre ağır basarak, Ali Bektaş’ın adaleti yanlış oldu” diyorlar.

Son olarak Kozlu balıkçı barınaklarındaki, senelerce düzensizlik, alkol, uyuşturucu teknelerde içki alemleri her zaman gündemdeydi.

HÜRDÜŞÜN Gazetesi olarak da, bu konularla ilgili birkaç kez haber yapmıştık. Gerek emniyet, gerek Sahil Güvenlik denetimleri sıklaştırılarak bazı olayların üzerine giderek gerçek tekne ve balıkçıları rahatlatmıştı.

Son olarak Ali Bektaş’ın Belediye Başkanı olmasıyla Kozlu balıkçı barınaklarındaki bir takım sıkıntıları gidereceği söylemi, geçen hafta da balıkçı ve tekne sahiplerine 32 olan barınakları ortadan bölerek 64’e çıkartarak, bölünen her bir barınağı en az 2, en çok 4 kişiye vererek dağıtım yaparken, bazı insanlar ruhsatları, plakaları varken, paralarını öderken bu dağıtımdan barınak sahibi olamadılar.

Senelerce gerek tekne sahibi balıkçılar, gerekse oltacılar olarak bir yer sahibi olamazken, bazı insanlar siyaset ve bazı dostlukların sayesinde barınak sahibi oldular.

Şu an 10-15 insan mağdur durumda ve insanlar “Senelerce bu Kozlu balıkçı barınağında mekanları varken, şimdi bir yerimiz yok. Dağdan gelip bağdakini kovma misali oldu” deniliyor.

Yaz, kış barınakta olup ekmeğinin peşinde olanlardan bazıları, Ali Bektaş’ın adaletine takılırken, yaz sefasında olanlar yer sahibi oldular.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER