SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

SORUMLULAR KİM? YETKİLİLER GÖREVE

SORUMLULAR KİM? YETKİLİLER GÖREVE
Bu haber 24 Eylül 2019 - 18:01 'de eklendi ve 105 views kez görüntülendi.

Zonguldak’a bağlı Ereğli ilçesi Gülüç Beldesi’nde benzin istasyonunun yanında bulunan bu bina Kredi ve Yurtlar Kurumu’na ait Kız ve Erkek öğrenci yurdu.

Yetkililere soruyoruz; yasalara göre benzin istasyonuna yakın bir binaya öğrenci yurdu ruhsatı verilmez. Binanın yangın merdiveni bile sonradan uyduruk bir biçimde, bir yangın merdiveni yapıldığı bu binanın iskanı var mı?

Geçen yağmurda binanın altı çamur dolarken,  her yağmurda “acaba” deniyor.

Yolun karşısındaki bir benzin istasyonunun ara mesafesi varken, başka bir binaya öğrenci yurdu ruhsatı vermeyen yetkililer, bu benzin istasyonuyla yan yana olan bu binaya Kız ve erkek öğrenci yurdu ruhsatını kimler verdi?

İddialara göre; bu binada 500’e yakın öğrencinin kaldığı, olası bir faciada acaba bu binada kalan öğrencilerin sorumluluğunu kimler alacak?

Alaplı ve Gülüç’te bunun gibi birçok yerde yurt ruhsatı verilmezken,  bu binanın ve sahiplerinin özellikleri ne. Kanun ve kurallar kişilere göre mi uygulanıyor.

Belediye yetkililerine sorulduğunda, ruhsatla ilgili kendilerinin hiçbir yetkilerinin olmadığını belirttiler.

Biz de sorumlu yetkilileri göreve davet ediyoruz. Yarın çok geç olabilir.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER