SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

KALDIRIMLARDA 1 EKİM TEMİZLİĞİ

KALDIRIMLARDA 1 EKİM TEMİZLİĞİ
Bu haber 01 Ekim 2019 - 15:19 'de eklendi ve 95 views kez görüntülendi.

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, kaldırım işgaline son verilmesi amacıyla daha önce 1 Ekim tarihine dikkat çekmiş, 1 Ekim’den sonra kaldırımlarda çay ocakları, kafeler, manavlar ve çeşitli ürün satan esnafların kurallara uyması gerektiğini açıklamıştı.

1 Ekim itibariyle kaldırım işgallerinin önüne geçilmesi amacı ile başkan Alan, daha önceden kurallara uymaları için esnafa tebliğ göndermişti. Bu gün ise sabah erken saatlerde Gazipaşa Caddesi üzerinde ve kordon boyunda bulunan iş yerlerini gezdi. Alan yaptığı açıklamada, “Şehrimizde büyük bir sorun haline gelen kaldırım işgaline karşı, esnaflarımızdan ricada bulunarak kendilerini bu konuda uyarmış ve bize destek olmalarını istemiştik. Zabıta Teşkilatımız ve Belediye Meclis Üyelerimizle birlikte, bugün çarşı esnafımızı ziyaret ederek incelemelerde bulunduk. Kendilerine ‘hayırlı işler, bereketli kazançlar’ temennisinde bulunduk. İncelemelerimiz esnasında, esnafımızın çağrımıza destek olduğunu görmek bizleri de mutlu etti. Esnafımız, belirlenen sınırlara riayet ediyor. Bugünden itibaren kaldırım işgaline son veriyoruz. Çünkü Zonguldak’ımızı hep beraber güzelleştirecek, hem beraber daha yaşanabilir bir kent haline getirmeyi hedefliyoruz.” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER