SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ALAN: AMACIMIZ; ZONGULDAK’IMIZI HAK ETTİĞİ YERE HEP BİRLİKTE GETİRMEK

ALAN: AMACIMIZ; ZONGULDAK’IMIZI HAK ETTİĞİ YERE HEP BİRLİKTE GETİRMEK
Bu haber 13 Ekim 2019 - 16:36 'de eklendi ve 97 views kez görüntülendi.

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Baştarla Mahallesi’nde devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte, çalışmaları yerinde denetleyen Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, mahalle sakinlerinin sıcak karşılaması ile karşılandı. Başkan Alan, asfalt çalışmalarını denetledikten sonra, vatandaşlarla sohbet etti, mahallenin diğer sorunlarının çözümü noktasında teknik ekibine talimat verdi.

Başkan Alan yaptığı açıklamada; “Belediye Meclis Üyelerimiz ve Mahalle Muhtarımız ile birlikte, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından Baştarla Mahallemizde devam eden asfalt çalışmalarımızı yerinde inceledik. Vatandaşlarımız ile biraraya gelerek, mahallemizin sorunları hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Vatandaşlarımız, asfalt çalışmalarımızdan duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Amacımız; Zonguldak’ımızı hak ettiği yere hep birlikte getirmek ve tüm mahallelerimiz de yer alan sorunları çözerek, daha yaşanabilir bir kent haline getirmektir” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER