SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ESNAFIN TEMİZLİK DUYARLILIĞI

ESNAFIN TEMİZLİK DUYARLILIĞI
Bu haber 15 Ekim 2019 - 17:10 'de eklendi ve 125 views kez görüntülendi.

Zonguldak’ta da bazen çevre kirliliğinden yakınıyoruz, şikayet ediyoruz. Herkes kendi evinin, işyerinin önünü temizlerse sorun kalmaz.

Çevre temizliği konusunda duyarlı vatandaşlarımız, esnaflarımız da var elbet.

Örneğin; Zonguldak Soğuksu’da yıllardır aktar ve çerezci olarak faaliyetini sürdüren İsmail balcı isimli esnaf her sabah ve akşamları kendi dükkanının önünü temizliyor.

“Ne var bunda” diyeceksiniz ama bu temizlik meselesini, hem de kendi dükkanının önünü bile “Belediye temizlik elemanları nasılsa temizleyecekler” deyip, kendi dükkanının önünü bile kirletenleri biliyoruz.

Soğuksu esnaflarından İsmail Balcı tam tersi temizlik elemanının süpürgesini alıp her sabah ve akşamları kendi dükkanının önünü kendisi temizleyerek, “temizlik elemanı gelsin temizlesin” diyenlere de örnek oluyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER