SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

YENİ TOKATÇILAR PİYASADA!

YENİ TOKATÇILAR PİYASADA!
Bu haber 15 Ekim 2019 - 17:06 'de eklendi ve 133 views kez görüntülendi.

Geçmişte sahte çeklerle birçok galerici esnafları sahte çeklerle dolandırarak iflasın eşiğine getiren “tokatçılar” uzun bir zamandır piyasada yokken, son günlerde yine Zonguldak piyasasında görünmeye başladı.

Bir galerici (M.A.) esnafın çekleriyle piyasalardan araba, ev alıp birçok esnafı mağdur etmenin peşine düştüler.

Geçmişte Zonguldak ve çevre illeri dolandıran tokatçılar Y.A. ve M.K. yine piyasada birçok esnafı tokatlamanın peşine düşmüşler.

Bir esnafın çeklerini kullanıp piyasadan ev, araba ve bazı gayrimenkul, piyasada para eden birçok mal alıp sonradan da çek sahibi vatandaşın çeklerini ödemeyip, piyasada büyük vurgun yapıp, geçmişte olduğu gibi birçok esnafı mağdur ederken, kendileri dolandırdıkları insanların üzerinden kazandıkları paraları yiyip, aldıkları araba ve evleri de ucuz paralar karşılığında başka birilerine satacaklar.

Tüm Zonguldak’ın dikkatine!

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER