12:09 - KUPA EMNİYET MÜDÜRÜ AKTAŞ’A TAKDİM EDİLDİ
12:07 - TISKAOĞLU ZONGULDAK İSMİNİ SPOR CAMİASINDA TEMSİL ETMEYE DEVAM EDİYOR
17:17 - GERÇEKLERDEN KAÇINILMAZ
17:16 - CHP MİLLETVEKİLLERİ MAZBATALARINI ALDI
17:13 - ZONGULDAK LEZZETLERİ TANITILDI
17:01 - ZONGULDAK’TA ARAÇ SAYISI 169.420 OLDU
17:00 - YAPI İZİN İSTATİSTİKLERİ AÇIKLANDI
17:10 - AK PARTİ ZONGULDAK MİLLETVEKİLLERİ MAZBATALARINI ALDI
17:04 - ÇAĞLAYAN; ŞEHRİMİZ 67, SEVDAMIZ 67, HEDEFİMİZ 67
17:02 - ZONGULDAK BAROSU’NDAN AÇIKLAMA
Geçmişte sahte çeklerle birçok galerici esnafları sahte çeklerle dolandırarak iflasın eşiğine getiren “tokatçılar” uzun bir zamandır piyasada yokken, son günlerde yine Zonguldak piyasasında görünmeye başladı.
Bir galerici (M.A.) esnafın çekleriyle piyasalardan araba, ev alıp birçok esnafı mağdur etmenin peşine düştüler.
Geçmişte Zonguldak ve çevre illeri dolandıran tokatçılar Y.A. ve M.K. yine piyasada birçok esnafı tokatlamanın peşine düşmüşler.
Bir esnafın çeklerini kullanıp piyasadan ev, araba ve bazı gayrimenkul, piyasada para eden birçok mal alıp sonradan da çek sahibi vatandaşın çeklerini ödemeyip, piyasada büyük vurgun yapıp, geçmişte olduğu gibi birçok esnafı mağdur ederken, kendileri dolandırdıkları insanların üzerinden kazandıkları paraları yiyip, aldıkları araba ve evleri de ucuz paralar karşılığında başka birilerine satacaklar.
Tüm Zonguldak’ın dikkatine!