SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ÇAĞLAYAN: HASRET KALINMIŞ YATIRIMLAR YAPILIYOR

ÇAĞLAYAN: HASRET KALINMIŞ YATIRIMLAR YAPILIYOR
Bu haber 17 Ekim 2019 - 17:23 'de eklendi ve 83 views kez görüntülendi.

AK Parti Zonguldak Merkez ilçe Başkanı Mustafa Çağlayan, göreve gelişinin 2. yılı nedeniyle il Başkanı Zeki Tosun ile birlikte basın toplantısı düzenledi.

Bazı eleştirilere cevap veren Mustafa Çağlayan, Zonguldak’a hasret kalmış yatırımlar yapıldığını belirterek, “10 yıllık zamanda yapılmayan çalışmalar bu kadar kısa zamanda yapan belediyemiz bu saygıyı hak etmiş durumdadır. Onların körelttikleri bütün kaynaklar şuanda tek tek filiz vermeye başladı” diyerek basın toplantısında şunları ifade etti.

MUSTAFA ÇAĞLAYAN: BU İŞLERİN NASIL YAPILABİLDİĞİNİ DE HALKIMIZ GÖRÜYOR

“Bu görevi bizlere layık gören il başkanımız ve genel merkezimize teşekkür ediyorum. 2 yıla çok şeyler sığdırdık. Göreve geldikten sonra 2 seçim geçirdik. Hamdolsun bir arada bu seçimlerden başarıyla çıktık. Biz Ankara’da yönetim kurulumuzu oluştururken söylediğimiz, ‘Bu yönetimler belediyeleri alacak yönetimlerdir’ dememizin üstünden 2 yıl geçti. Bu vesileyle partimizin kuruluşundan bu güne kadar emek vermiş, destek olmuş ve bu emaneti bize devretmiş tüm gönüldaşlarımıza, dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Bizler göreve geldikten sonra belediyeyi aldık. Belediyeyi alalı da yaklaşık 7 ay oldu. 7 ay içerisinde geçmişten kalan 10 yıllık açığı kapatabilmek için çok fazla efor sarf eden bir belediye ile karşı karşıyayız. Eksik kalan çalışmaları tamamlamaya çalışan, koltuğuna oturup kalmayan, sürekli arayış içerisinde olan ve Ankara’lar da kapıları aşındıran bir belediye ile karşı karşıyayız. Deniliyor ki, ‘Bizim zamanımızda neden o asfalt dökülmedi’  Buna şöyle bir örnek vermek istiyorum; 13 yıl önce yine AK Partili bir belediye zamanında genişlemesi yapılmış olan Kapuz yoluna şuanda asfalt dökülüyor. Bu asfaltta yine AK Partili bir belediye tarafından dökülüyor. Hiçbir çivi çakılmamış. Şuanda Kapuz yolu asfaltlanırken Ontemmuz Mahallemizde asfalt çalışması yapılıyor, Karaelmas mahallemizde asfalt çalışması bitiriliyor. Bağlık, Rat, Çınartepe Mahallelerimizin de asfalt yol çalışması yapılıyor. Bu işlerin nasıl yapılabildiğini de halkımız görüyor. Hasret kalınmış yatırımlar yapılıyor. Benim diğer partilere ve eleştirenlere önerim bu kadar kısa zamanda bu kadar çok iş yapan belediyeye şapka çıkartmaları lazım. Çünkü 10 yıllık zamanda yapılmayan çalışmalar bu kadar kısa zamanda yapan belediyemiz bu saygıyı hak etmiş durumdadır. Onların körelttikleri bütün kaynaklar şuanda tek tek filiz vermeye başladı.

Yarın Zonguldak Belediye Meclisinde özel gündemli bir toplantı yapılacak. Barış Pınarı Harekatına destek vermek amacıyla bir toplantı düzenlenecek. Ben şahsım olarak bütün partilerin merkez ilçe başkanlarını bu toplantıya davet ettim. Hepsini o toplantıda görmek istiyoruz. Ayrıca tüm vatandaşlarımızı, sivil toplum kuruluşlarımızı da o toplantıya davet ediyoruz. Gelsinler milli duruş sergileyerek orada vatan evlatlarımıza, Mehmetçiklerimize asker selamı vererek destek verelim. Bir arada olalım buna ihtiyacımız var. Bizlerin siyasi çekişmelerden daha çok birliğe, beraberliğe, bütünlüğe, milli bir duruşa ihtiyacımız var” dedi.

ZEKİ TOSUN:   ZONGULDAK DAHA YAŞANILIR BİR KENT HALİNE GELECEK

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun da yaptığı konuşmada, “Başkanımızın Merkez ilçe Başkanı olarak atanmasının ne kadar isabetli olduğunu 2 yılda hep beraber gördük. Biz birlik ve beraberlik içerisinde 2 seçim geçirdik. Genel seçimlerde Zonguldak’ta 3 vekilimizi Ankara’ya gönderdik aynı zamanda da oyumuzu artırdık. Hepsinden önemlisi yerel seçimlerde kazandığımız başarıdır. Bunu hep birlikte tüm teşkilatlarımızla, ilçelerimizle, kadın kollarımızla, gençlik kollarımızla ve yönetim kurulu arkadaşlarımızla başardık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Bir emek verildi Allah’a şükür o emeğin karşılığı alındı ve kıymetli belediye başkanımız göreve geldi. Biz her zaman vatandaşlarımıza az sabırlı olun ‘Zonguldak ne hale gelecek’ diyorduk bugün bunlar tek tek hayata geçiyor. Vatandaşlarımızda yapılan çalışmaları gördükçe bize olan desteği artıyor. Birçok mahallelerimizde asfalt ve parke yol çalışmaları devam ediyor ama çalışmalar sadece yollarla ilgili değil birçok konularda da belediye başkanımız çalışmalar yapmakta biz de başkanımızın yanındayız. Bize her zaman destek olan 3 vekilimize de teşekkür ediyoruz.

Geçtiğimiz hafta Zonguldak Belediye Başkanımızın şehir için hazırlattığı projelerin tanıtımı yapıldı. Bu projelerde hayata geçmeye başlayınca Zonguldak daha yaşanılır bir kent haline gelecek. Hassas günlerden geçiyoruz, aynı zamanda Suriye sınırımızda Barış Pınarı Harekatımız devam ediyor. Oradaki amacımız o bölgedeki terörist unsurları yok etmektir. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi bizim kimsenin toprağında gözümüz yok. Ama orada Türkiye’yi tehdit eden terör unsurlarını sona erdirmek istiyoruz. Bu harekata destek amaçlı Zonguldak Belediyesinde olağan üstü toplantı yapılacak. Ben buradan diğer siyasi partilerin il başkanlarını ve halkımızı davet ediyorum. Gün birlik ve beraberlik günüdür”

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER