SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ZTSO DIŞ TİCARET BİLGİLENDİRME SEMİNERİ DÜZENLEDİ

ZTSO DIŞ TİCARET BİLGİLENDİRME SEMİNERİ DÜZENLEDİ
Bu haber 21 Ekim 2019 - 17:36 'de eklendi ve 61 views kez görüntülendi.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odasının Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine ilettiği talep doğrultusunda, T.C. Ticaret Bakanlığı, TOBB, OSBÜK, TİM koordinasyonu, İstanbul İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği organizasyonu ve Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası ile Organize Sanayi Bölgeleri işbirliğinde 21 Ekim 2019 Pazartesi Günü 12.30-18.00 saatleri arasında ZTSO Konferans Salonunda, sertifikalı dış ticaret bilgilendirme semineri düzenlendi. Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde yapılan toplantıya Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, Genel Sekreter Muharrem Sarıkaya oda üyeleri ve çok sayıda iş adamı katıldı.

Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü İhracatı Geliştirme Uzmanı Asım Çalış, İstanbul İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği Şube Müdürü Necati Korkmaz, Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü Mühendisi Ongan Bahadır ve Ticaret Bakanlığı Dış Temsilcilikler ve Uluslararası Etkinlikler Genel Müdürlüğü Ticaret Uzmanı Gökhan Adanalı’nın katılımlarıyla gerçekleşen seminerde; İş Dünyası İçin Uluslararası Ticari Bilgiye Erişim, Dâhilde ve Hariçte İşleme Rejimleri, İhracatta Sağlanan Devlet Yardımları, Yurt Dışında Gerçekleştirilen Fuar Katılımlarının Desteklenmesi, Türk Ürünlerinin Yurtdışında Markalaşması, Türk Malı İmajının Yerleştirilmesi ve TURQUALITY’ nin Desteklenmesi ile Yurt Dışı Birim, Marka ve Tasarım Destekleri, Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi, Pazar, Araştırması ve Pazara Giriş Desteği, E- Ticaret Sitelerine Üyelik Desteği, Pazara Giriş Belgelerinin Desteklenmesi ve Hindistan Pazarına İhraç İmkânları anlatıldı.

Seminer hakkında konuşan Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, “Bu ve buna benzer seminer ve eğitimleri üyelerimize sunmaya devam edeceğiz. Verilen eğitimlerin bölgemize katkı sunacağına inanıyoruz. Dış ticaret Odamızın önemsediği alanlardan birisi. Üretmek önemli olduğu gibi ihraç etmek de çok önemli. Ürettiklerimizi ihraç ederek şehir olarak Ülke olarak zenginleşeceğiz. Gün boyu süren seminerimize yoğun ilgi gösteren üyelerimize ve katılımcılara teşekkür ediyorum. Bundan sonraki eğitimlerimize de bekliyorum ” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER