SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

VALİ BEKTAŞ’TAN, “YETİMLERİMİZE SAHİP ÇIKIN” ÇAĞRISI

VALİ BEKTAŞ’TAN, “YETİMLERİMİZE SAHİP ÇIKIN” ÇAĞRISI
Bu haber 23 Ekim 2019 - 16:59 'de eklendi ve 86 views kez görüntülendi.

İHH İnsani Yardım Vakfının Başlattığı “Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var” Projesinin tanıtımı Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş’ın katılımıyla yapıldı

İHH İnsani Yardım Vakfının Milli Eğitim Bakanlığı ve Eğitim Birsen’in işbirliği ile başlattığı yetim çocuklara yönelik “Her sınıfın bir yetim kardeşi var” projesinin tanıtımı İHH İnsani Yardım Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Reşat Başer, Zonguldak Temsilcisi İlyas Yazıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürleri ile Eğitim Bir-Sen Başkanı Kamuran Aşkar’ın da katıldığı bir toplantı ile gerçekleştirildi.

İHH Genel Başkan Yardımcısı Reşat Başer’in, proje ve çalışmalarla ilgili bilgi sunumunun ardından bir konuşma yapan Vali Erdoğan Bektaş, “Yardımlaşma, paylaşma, dayanışma gibi hasletlerin gönülden var olduğu milletimizle, devletimizle, yardım kuruluşlarımızla gurur duyuyoruz” diyerek İHH’nın “Her sınıfın bir yetim kardeşi var” projesine, yetimlerimize herkesin sahip çıkması çağrısında bulundu. İhtiyacı olanlara yardımcı olmanın, belli yaralara merhem olmanın çok güzel bir duygu olduğunu da vurgulayan Vali Bektaş “vermek, yardımcı olmak insani, özel ve üstün bir duygudur” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER