SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

BÜROKRASİDE ATAMA RÜZGARI

BÜROKRASİDE ATAMA RÜZGARI
Bu haber 24 Ekim 2019 - 17:39 'de eklendi ve 77 views kez görüntülendi.

Son günlerde bürokrasideki kan değişikliği kamuoyunun gündemden düşmüyor.

Bürokratların biri gidiyor, birileri geliyor.

Geçtiğimiz günlerde AK Parti il Başkanı Zeki Tosun ve AK Parti Merkez ilçe Başkanı Mustafa Çağlayan’ın basın toplantısında söylediği, “Bürokraside metal yorgunluğu içinde olanlar var” diyerek, bu bürokrasi ile çalışılmayacağını ve yerlerine atamaların yapılacağı sinyallerini vermişlerdi.

Son günlerde birçok Bakanlık bürokratları il müdürlükleri için birçok isim gündeme geliyor.

Aldığımız duyumlara göre; AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, İl Başkanı Zeki Tosun, Merkez ilçe Başkanı Mustafa Çağlayan’ın müşterek hareket ederek, ilgili Bakanlıklara ataması için verdikleri isimler üzerinde mutabık kalarak, kurumlara atanacak isimler üzerinde hemfikir olduklarını duyduk.

Zonguldak’ta atama bekleyen kurumlar şöyle:

1-İl Özel İdare Genel Sekreterliği’ne Ahmet Karayılmaz.

2-Milli Eğitim Müdürlüğü için 3 isim Bakanlığa verilmiş olup içlerinden bir tanesi atanacak. (bu isimler bizce biliniyor)

3-Kültür ve Turizm Müdürlüğü için de tanıdık bir isim atanacak. Zonguldaklı ve eskiden burada görev yapmış. Şu an başka bir ilde görevli. Bu isim de Bakanlığa sunuldu.

4-Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü’ne de çok sürpriz bir isim geliyor. Kamuoyunun hiç tahmin bile edemeyeceği bir kişi adı, görevi başka bir Bakanlıkta olan kamuoyunun çok iyi tanıdığı ve sevilen bir isim.

5-Gençlik ve Spor il Müdürlüğü için şu an hiçbir isim gündemde yok. Ancak, bu görevi vekaleten yürüten Hakan Yüksel’in bu göreve devam edeceği öğrenildi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER