SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

REKOR CEZALAR YOLDA

REKOR CEZALAR YOLDA
Bu haber 24 Ekim 2019 - 17:40 'de eklendi ve 75 views kez görüntülendi.

Zonguldak Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik ekipleri bugün şehrin ana arterleri başta olmak üzere birçok kafe, restaurant ve vatandaşların görebileceği duvarlara trafik kuralları ile ilgili uyarıcı bilgiler, sürücü ve yayaları bilgilendiren afişler asarak, trafik kuralları ile ilgili uyarılarda bulunarak, kurallara uymayanlar hakkında yapılacak para cezaları da afişlerle vatandaşı ve sürücüleri uyarıyor.

Alınan bilgilere göre, bir birkaç gündür Emniyet Müdürlüğü ekipleri şehir içinde hatalı park eden araçlara mobese kamera sistemi ile rekor cezalar yazdı ve yazmaya da devam edileceği öğrenildi.

Son edindiğimiz bilgilere göre; son yapılan uygulamalarda yaklaşık 2 saat içinde hatalı park eden 120 araca ceza yazıldığı, uzun zamandır Zonguldak’ta uygulanan kameralarla araçlardaki emniyet kemeri, sigara ve telefonla konuşma tespitinden sonra şimdi de hatalı parklardan yazılan cezalar çok yakın zamanda araç sahiplerinin adreslerine gelmeye başlar.

Sürücülerin artık Zonguldak’ta gerek radar, gerek hatalı park, emniyet kemeri, sigara ve telefon konuşmalarına dikkat etmeli, yoksa cezalar sizin de kapınıza gelebilir.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER