SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

KANDEMİR SONSUZLUĞA UĞURLANDI

KANDEMİR SONSUZLUĞA UĞURLANDI
Bu haber 03 Kasım 2019 - 17:15 'de eklendi ve 259 views kez görüntülendi.

Zonguldak’ın sevilen siyasetçi ve esnaflarından, Zonguldak Devlet Hastanesi Acil Servis yanında kafe işletmecisi Abdulkadir Kandemir yakalandığı amansız hastalıktan dolayı vefat etti.

Uzun bir süredir rahatsız olan Abdulkadir Kandemir yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşama gözlerini yumdu.

Çevresinde çok sevilen bir isim olan Abdulkadir Kandemir, Devlet Hastanesi Camisinde kılınan ikindi namazının ardından Kozlu Askeritepe’deki aile mezarlığında toprağa verildi.

Cenazeye;  MHP İl Başkanı Varol Demirköse, MHP Merkez İlçe Başkanı Niyazi Kıransoy, MHP eski il Başkanı ve Belediye başkan adayı Hamdi Ayan, MHP eski merkez ilçe başkanı Orhan Korkmaz, MHP Belediye meclis üyeleri Ömer Ay, Okan Doğramacı, Türk Sağlık Sen eski Genel Başkan yardımcısı Abdurrahman Uysal, CHP eski il Başkanı Halil Furat’ın yanı sıra çok sayıda siyasetçi, esnaf ve sevenleri Abdulkadir Kandemir’i son yolculuğunda yalnız bırakmadı.

HÜRDÜŞÜN Gazetesi olarak  Abdulkadir Kandemir’e Allah’tan rahmet, acılı ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER