SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

BEÜ’DEN TÜM KURUMLARA ENGELSİZ ERİŞİM İÇİN ÖRNEK BİR PROJE

BEÜ’DEN TÜM KURUMLARA ENGELSİZ ERİŞİM İÇİN ÖRNEK BİR PROJE
Bu haber 07 Kasım 2019 - 16:45 'de eklendi ve 95 views kez görüntülendi.

Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Şirin, Bülent Ecevit Üniversitesi Sezai Karakoç Kültür merkezine yaptığı asansörlü merdiven için BEÜ yönetimine teşekkür ederken, tüm kurumlara da örnek olması gerektiğini söyledi.

Hüseyin şirin yaptığı açıklamada, “Zonguldak Valiliği Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde kurulan Erişilebilirlik izleme ve denetleme komisyonu olarak İl geneli denetimlerimize devam ediyoruz.

06.11.2019 çarşamba günü BEÜ Sezai Karakoç Kültür Merkezi denetimimizi gerçekleştirdik, Bu denetimimizde Kültür Merkezi sahnesine Engellilerin erişimi için normal merdiven şeklinde görünümü olan harika bir asansörün kullanıma geçmesi bizleri tüm Engelliler adına çok mutlu etmiştir .

Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak şubesi yönetim kurulu olarak tüm Kamu Kurumlarının bu Asansör sistemini kullanabileceklerini önemle belirterek böyle güzel çalışmalarla İlimizde Engelsiz erişimin sağlanacağına inanıyoruz.” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER