SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

YÜZLER GÜLÜYOR

YÜZLER GÜLÜYOR
Bu haber 08 Kasım 2019 - 16:26 'de eklendi ve 91 views kez görüntülendi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Milli Egemenlik Caddesi Karakum mevkiine yapımına başlanan protokol caminin temel atma töreni için Zonguldak’a geldi.

Bakan Kurum Zonguldak için önemli müjdeler verirken, Lavuar alanı, Millet bahçesi ve sahil düzenleme projelerinin de en kısa sürede hayata geçeceğini söyledi.

Karakum’daki cami inşaatı temel atma töreninden sonra Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile sohbet eden, AK Parti il Başkanı Zeki Tosun, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ın Bakanın verdiği müjdelerden sonra yüzlerinin güldüğü gözlenirken, Bakan Kurum ile samimi bir sohbet imkanı da buldular.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un Zonguldak ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, “Sayın Bakanımız Murat Kurum’u, şehrimizde ağırlamaktan onur duyduk. Zonguldak halkı, hizmetin en iyisini hak ediyor. Var gücümüz ile çalışmalarımıza ve siz değerli vatandaşlarımıza hizmetkar olmaya, şehrimizin çehresini değiştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER