SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ZONGULDAK BELEDİYESİ KANDİL SİMİDİ DAĞITTI

ZONGULDAK BELEDİYESİ KANDİL SİMİDİ DAĞITTI
Bu haber 08 Kasım 2019 - 16:34 'de eklendi ve 84 views kez görüntülendi.

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Merkez Çarşısı önünde Mevlid Kandili dolayısıyla vatandaşlara 3 bin adet kandil simidi dağıttı.

Merkez Çarşısı önünde dağıtılan kandil simidi ikramı; AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, AK Parti Merkez ilçe Başkanı Mustafa Çağlayan, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Züleyha Yazıcı Arıman, bazı belediye meclis üyeleri ve belediye görevlileri tarafından gerçekleştirildi.

Tüm Müslüman âleminin Mevlid Kandilini kutlayan Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, “Bugün bizler için çok önemli. Peygamber efendimizin doğum yıldönümü olan Mevlid Kandilimizi kutluyorum. Tüm İslam Âleminin ve Zonguldak halkının kandili mübarek olsun. Allah, birlik ve beraberliğimizi daim etsin” dedi.

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar ise yaptığı konuşmada, “Peygamber Efendimizin doğum yıldönümü olan Mevlid Kandilini kutluyorum. Bu yapılan organizeye katkı veren tüm kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Allah kabul ve makbul eylesin” dedi.

Ak Parti Merkez ilçe Başkanı Mustafa Çağlayan’da, tüm İslam aleminin kandilini kutladığını söyledi.

Konuşmaların ardından, vatandaşlara kandil simidi ikramı yapıldı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER