SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

“DAHA TEMİZ BİR ZONGULDAK İÇİN”

“DAHA TEMİZ BİR ZONGULDAK İÇİN”
Bu haber 12 Kasım 2019 - 17:40 'de eklendi ve 107 views kez görüntülendi.

Zonguldak Belediyesi tarafından #TemizKent #TemizMemleket sloganı ile başlattığı temizlik seferberliği kapsamında Fener Gezi Yolu’nda temizlik yaptı.

“Daha temiz bir Zonguldak için” başlatılan temizlik seferberliğine; Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı, Zonguldak Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, Müftü Rüstem Can, AK Parti il Başkan Yardımcısı Ömer Gülay, AK Parti Merkez ilçe Başkanı Mustafa Çağlayan ile Zonguldak Belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, üniversite öğrencileri ile çevre gönüllüleri katıldı.

Fener Gezi Yolu’nda başlatılan temizlik çalışmalarında yaklaşık bir kamyon çöp toplanırken, Belediye Başkanı Ömer Selim Alan vatandaşların da çevre temizliği konusunda hassas olmaları gerektiğini hatırlatarak, “#TemizKent #TemizMemleket sloganı ile başlatmış olduğumuz temizlik seferberliğimizi bugün Fener Gezi Yolu’nda gerçekleştirdik. Öncelikle, Sayın Valimiz Erdoğan Bektaş başta olmak üzere, İl Emniyet Müdürümüz Sn Ahmet Metin Turanlı’ya, BEÜ Rektörümüz Sn Prof. Dr. Mustafa Çufalı’ya, İl Müftümüz Sn Rüstem Can’a, İl Başkan Yardımcımız Sn Ömer Gülay’a, Merkez İlçe Başkanımız Sn Mustafa Çağlayan’a, Kadın Kollarımıza, Gençlik Kollarımıza, Belediye Meclis Üyelerimize, Mahalle Muhtarlarımıza, Sivil Toplum Örgütü Temsilcilerimize, Üniversite öğrencilerimize ve çevre gönüllülerimize katılımlarından dolayı şükranlarımı sunarım.

Bizler, Zonguldak’ımızın daha temiz olması için bir farkındalık yaratmak istedik. Bugün, Fener Gezi Yolu’nda, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimizin işbirliğinde, çevre yürüyüşümüz ile temizlik seferberliğimizin startını verdik. Önümüzdeki günlerde, bu etkinliğimizi 19 mahallemiz de yaymayı planlıyoruz. Bütün, vatandaşlarımızdan çevre temizliği konusunda duyarlı olmalarını özellikle rica ediyoruz. Nasıl evimizde, iş yerimizde çevremizi kirletmiyorsak, çevremizi ve doğamızı da aynı bilinç ve duyarlılıkla kirletmememiz gerekmektedir.

Kıymetli, Hemşehrilerim. Bizler, belediye olarak asli görevimizi yerine getiriyoruz. Temizlemek bizim işimiz, temiz tutmak ise hepimizin sorumluluğu altındadır. Zonguldak Belediyesi olarak, çevre duyarlılığı konusunda çalışmalarımız ve bu konudaki hassasiyetimiz sonuna kadar devam edecektir. Sizlerden bir kez daha istirham ediyorum. Çevremizi hep beraber koruyalım, temiz bir gelecek için çevremizi temiz tutalım” dedi.

Vali Erdoğan Bektaş ve beraberindekiler ilk olarak ”Çevrenin Koru Zonguldak’a Sahip Çık” yazılı tişörtleri giydiler. Etkinliğe katılan tüm katılımcılar tenis kortu mevkiinden liman arkasına kadar tüm güzergahta çöpleri topladılar.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER