SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

MİNE GÜLAY GÖZYAŞLARIYLA TOPRAĞA VERİLDİ

MİNE GÜLAY GÖZYAŞLARIYLA TOPRAĞA VERİLDİ
Bu haber 16 Kasım 2019 - 17:53 'de eklendi ve 353 views kez görüntülendi.

Zonguldak Kömürspor yönetim kurulu üyesi-işadamı Hakan Gülay ile MHP eski Merkez ilçe Başkanı ve Belediye Başkan adayı, Belediye meclis üyesi adayı Gürkan Gülay’ın ablası Mine Gülay vefat etti.

Rahatsızlığı nedeniyle bir süreden beri Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi gören iki çocuk annesi Mine Gülay yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşama gözlerini yumdu.

Mimar Mine Gülay Terakki Mahallesi Dağyolu Camii’de kılınan ikindi namazı sonrası aile mezarlığında gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Cenazeye; Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, CHP İl Başkanı Hakkı Güney, MHP İl Başkanı Varol Demirköse, İYİ Parti il Başkan yardımcısı Ekrem Güllüdağ,  AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, İYİ Parti Merkez ilçe Başkanı Erdal Gülay, Türk Ocağı Zonguldak Şubesi eski Başkanı Erol Şeref, Belediye meclis üyelerinin yanı sıra siyasi parti temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

HÜRDÜŞÜN Gazetesi olarak değerli insan Mine Gülay’a Allah’tan rahmet acılı ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER