SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

BERRAK SİMİT SARAYINDAN HEDEF BİR AYDA 200 BİN SİMİT

BERRAK SİMİT SARAYINDAN HEDEF BİR AYDA 200 BİN SİMİT
Bu haber 18 Kasım 2019 - 17:27 'de eklendi ve 484 views kez görüntülendi.

Zonguldak’ta faaliyette bulunan Berrak Simit Sarayı bir ay boyunca 1,25 TL’den satılan simidi 75 kuruştan satarak şok bir kampanya başlattı.

Berrak Simit Sarayı sahibi Aşkın Demirci 4 gün önce simitte başlattığı kampanyanın bir ay boyunca devam edeceğini ve bir ay içerisinde hedeflerinin 200 bin simit satmak olduğunu söyledi.

Bir ay sonra da ürettikleri bazı ürünlerde vatandaşa daha değişik sürprizler yapacağını belirten Aşkın Demirci, 2020 yılında da yıl boyunca birçok üründe vatandaşa bazı ikramlarda bulunacaklarını dile getirdi.

Berrak Simit Sarayı sahibi Aşkın Demirci, “Ticarette küçük bir işletme ile başlayıp, bu günlere geldim. Bu çalışmamın, halkımızın bana ve ürünlerimize güvendiğinden iş hacmimizin büyümesi dolayısıyla pastane sayısını artırıp, bu sektörde Berrak Simit ve Pastanesi adını ürünlerimizin kalitesi ile Zonguldak kamuoyu bizi kabullenmiştir. Biz de Berrak Simit Sarayı ailesi olarak vatandaşımızdan kazandıklarımızı belirli süreçlerde müşterilerimize yapacağımız sürprizlerle zaman zaman ücretsiz ikramlar, zaman zaman da ucuz ürünler sunacağız. Amacımız ve niyetimiz, vatandaşımızın bu zor günlerinde simit fiyatını düşürerek bizim de bir nebze olsun katkımız olsun” diye konuştu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER