SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

KÖPRÜ ÜZERİ ARAÇ DOLU, VATANDAŞ NEREDEN GEÇECEK?

KÖPRÜ ÜZERİ ARAÇ DOLU, VATANDAŞ NEREDEN GEÇECEK?
Bu haber 20 Kasım 2019 - 17:47 'de eklendi ve 89 views kez görüntülendi.

Zonguldak’ın en büyük sorunlarının başında trafik keşmekeşliği ve otoparkların yetersiz oluşu olarak bilinmesine rağmen, bazı işgüzar araç sahipleri vatandaşın yolunu kapatıp, aracını kaldırımın üzerine park ediyor.

Şehrin her ara sokağında, ana caddesinde, köprü üzerlerine ve dere kenarlarına uygunsuz bir şekilde bırakılan araçlar adeta kaldırımları işgal ediyor.

Özellikle de, Fevkani köprüsünün İstasyon Caddesi ayağına sağlı, sollu araçlarını kaldırımlara park eden araç sürücüleri hem vatandaşın yolunu kapatıyor, hem de uygunsuz park ederek trafik kurallarını ihlal ediyor.

Günün her saatinde Fevkani köprüsünün İstasyon Caddesi ayağına uygunsuz bir şekilde park eden araçları görmek mümkün olurken, yetkililerin kaldırıma park eden araçlara ceza işlemi uygulaması gerektiği hatırlatılıyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER