SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

CHP’DE ŞOK GELİŞME!

CHP’DE ŞOK GELİŞME!
Bu haber 03 Aralık 2019 - 17:08 'de eklendi ve 112 views kez görüntülendi.

CHP Genel merkezi tarafından iptal edildiği açıklanan Bahçelievler delege seçimlerinin iptal edilmediği ve geçerli olduğu bildirildi.

Alınan bilgilere göre; Bahçelievler mahalle delege seçimlerinde Ebru Uzun’un listesi olan Kırmızı liste seçimleri 59 oyla kazanmış, rakip liste itirazda bulunmuştu.

CHP il yönetiminde değerlendirilen itirazın ardından il yönetimi seçimlerin yenilenmesini gerektirecek bir durumun söz konusu olmadığı belirtilmesine rağmen, itiraz bir kez daha CHP genel merkezine taşınmıştı.

CHP Genel merkezi de iki gün önce verdiği kararda; seçimlerin iptal edilip, 4 Aralık tarihinde yeni bir seçim yapılmasına karar vermişti.

Bugün gelen son bilgilere göre; CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ve Muharrem Erkek imzalı yazıda, seçimlerin iptalini gerektiren bir olumsuzluğun söz konusu olmadığı, yeni bilgi ve belgeler doğrultusunda 23 Kasım tarihinde yapılan Bahçelievler seçimlerinin geçerli olduğu belirtildi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER