SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ADAYLAR SAHNEDE

ADAYLAR SAHNEDE
Bu haber 17 Aralık 2019 - 17:01 'de eklendi ve 105 views kez görüntülendi.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Zonguldak Merkez ilçe kongresi 19 Ocak 2020 tarihinde yapılacak.

Kongre öncesinde kesin olmamakla birlikte şimdilik 4 adayın yarışacağı gözüküyor.

CHP Merkez ilçe kongresine yaklaşık bir ay kala kılıçlar çekildi. Eski Merkez ilçe Başkanı Ebru Uzun ve merkez ilçe yöneticisi Sevgi Alay’ın adaylığı kesin gibi gözükürken,  diğer iki aday Osman Zaimoğlu ve Bahattin Arı’nın adaylıkları ise kendilerinin kamuoyu ve bazı grupların durumlarına göre belli olacak.

CHP’de bazı eski ve yeni milletvekilleri ve bazı gruplar, her ne kadar “bizler yapılacak CHP Merkez ilçe Başkanlığı kongresine müdahale etmeyeceğiz” deseler de, CHP’li eski milletvekillerinden bazıları ile eski il başkanlarından ve yönetici konumunda olan bazı isimlerin de Ebru Uzun veya Sevgi Alay’ın yanında yer aldıkları gözleniyor.

23-24 Kasım tarihleri arasında yapılan mahalle delege seçimlerinde Ebru Uzun’la hareket eden Bahattin Arı, delege seçimleri sonrasında Ebru Uzun ile hareket etmediği ve bazı akil insanların adayı gibi görülüyor.

31 Mart yerel seçimlerinde Belediye meclis adayı olan Osman Zaimoğlu ise şimdilik sessiz görünse de, çok akıllı bir taktik izleyerek, tabanın sesini dinliyor ve partinin önemli isimleri ile istişarelerde bulunarak nabız yokluyor.

CHP’de Zonguldak Merkez ilçe kongresi yaklaştıkça aday olmayı düşünenler delege bazında çalışmalar yaparak destek bulmaya çalışıyorlar.

Ayrıca; CHP’de şimdilik adaylı için ismi öne çıkanlar da yönetimlere yazacakları isimler ve üst kurullara yazılacak “garanti” isimler konusunda de titiz bir çalışma yöntemi sergiledikleri gözleniyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER