SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

VATANDAŞ SORUYOR?

VATANDAŞ SORUYOR?
Bu haber 17 Aralık 2019 - 17:03 'de eklendi ve 117 views kez görüntülendi.

Vatandaş soruyor; imarları olmayan arsa ve arazilerine yüksek bedel ödeyerek satan devlet niye bu arsa ve araziler imara açılmıyor?

Vatandaş; yer, yurt sahibi olmak için devletin vatandaşa tanıdığı hakkı niye yetkililer ve Zonguldak Belediye Başkanı bu vatandaşın paralarını ödediği arsa ve arazilerini imara açmıyor?

Vatandaş başını sokacak bir eve kavuşmak için borç harç devletine imarı olmayan arazi ve arsalarının paralarını öderken, hala imara açılmamasına isyan ediyorlar ve paralarını ödedikleri arsaların ne zaman imara açılacağı hakkında Belediye Başkanı’na soruyor.

Vatandaş, “Her konuya çözüm bulan Belediye Başkanı bizim sorunumuza neden bir çare bulmuyor” diye dert yanıyorlar.

Öte yandan; Vatandaşa 2/B yasasından yüksek rayiç bedellerle yerlerini sattılar, bu yerler imara açılmadığı için onlarca vatandaşın mağdur olduğu belirtiliyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER