SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

KOZLU SAHİLİ ÇÖPLÜK OLDU

KOZLU SAHİLİ ÇÖPLÜK OLDU
Bu haber 24 Aralık 2019 - 17:33 'de eklendi ve 88 views kez görüntülendi.

Çevre temizliği konusunda maalesef yeterli derecede duyarlı değiliz. Çevreci kuruluşlar, Belediyeler sürekli çevre temizliği konusunda uyarılarda bulunsalar da maalesef bazı vatandaşlar çöplerini gelişi güzel atarak çevremizi kirletiyorlar.

Özellikle de, mahallelerde evsel atık, katı atık gibi geri dönüşümü olan atıkları çöp konteynırlarına atmak yerine yol kenarlarına bırakıyor ve yağan yağışlarla birlikte bu atıklar dolayısıyla da denizlerimize geliyor.

Her yağmur yağdığında Zonguldak limanının halini görüyoruz. Liman çöp yığını haline geliyor. Ayrıca, bu çirkin görüntü sadece Zonguldak limanında da olmuyor, Kozlu sahilinde de maalesef görülüyor.

Kozlu sahiline atılan evsel ve katı atıklar çirkin bir görüntü verseler de, zaman zaman çevreci kuruluşlar temizlik yapsalar da, bazı kendini bilmez duyarsız vatandaşların sayesinde sahillerimizdeki çirkin görüntü hiç de hoş bir görüntü değil.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER