SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

TEHLİKELİ KAVŞAK!

TEHLİKELİ KAVŞAK!
Bu haber 24 Aralık 2019 - 17:35 'de eklendi ve 97 views kez görüntülendi.

Vatandaşın sabırsızlığı, sürücülerin dikkatsizliği trafik kazalarının başlıca sebepleri olarak gösterilirken, özellikle kavşaklarda meydana gelen kazalar can almaya devam ediyor.

Televizyon ekranlarında hemen her gün onlarca kaza haberi duyuyoruz. Bu kazaların çoğu da kavşaklarda meydana gelen kazalar.

Bütün kavşaklarda sinyalizasyon sistemleri olmasına rağmen, kurallara uymayan sürücü ve yayalar başlarına gelecek olası bir kazadan bihaber kurallara uymayarak adeta kazalara davetiye çıkarıyorlar.

Zonguldak’ta da özellikle Acılık mevkiindeki Belediye binası arkasındaki kavşakta sinyalizasyon sistemine uymayan yaya ve sürücüler olası bir kazaya davetiye çıkarırcasına hareket edildiği gözleniyor.

Belediye binası arkasındaki kavşakta ses sistemli sinyalizasyon sistemi olmasına karşın, bazı vatandaşların sabırsızlığı ve kırmızı ışıkta geçme alışkanlıkları ile karşı yönden gelen araç sürücüleri ile yayaları kaza ile burun buruna getiriyor.

Birkaç saniye bekleyemeye tahammül edemeyen vatandaşlar, kırmızı ışıkta geçme inadı olası bir kazanın da adeta habercisi gibi.

Kırmızı ışıkta geçme konusunda özellikle gençlerin daha yoğun olduğu gözlenirken, bu konuda gençlere gerekli eğitim ve uyarıların yapılması zorunlu bir hale geliyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER