SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ALAN: AZİM VE KARARLILIĞIMIZ SÜRECEKTİR

ALAN: AZİM VE KARARLILIĞIMIZ SÜRECEKTİR
Bu haber 30 Aralık 2019 - 16:04 'de eklendi ve 112 views kez görüntülendi.

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, 2020 yılının başta Zonguldak halkı olmak üzere, tüm insanlığa; sağlık, mutluluk, huzur getirmesini temenni ederek, yapmış olduğu yazılı açıklamasında şu görüşlerine yer verdi:

“Değerli hemşehrilerim, bir yılı daha acısıyla, tatlısıyla geride bırakarak yeni bir yıla girmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Umutlarımız, hedeflerimiz ile birlikte yeni yılda da amaç ve beklentilerimizi hizmet anlamında en iyi şekilde gerçekleştirme adına, azim ve kararlılığımız sürecektir.

Yeni yılda, şehrimiz de vatandaş odaklı hizmetlerimiz ile, gönüllerinize dokunan vizyon ve projelerimiz ile, daha yaşanabilir bir Zonguldak’ı sizlerle buluşturmak en büyük amacımızdır. Her yıl olduğu gibi bu yıl da ülke olarak, milletçe birbirimize kenetlenerek, yolumuza var gücümüz ile emin adımlarla devam edeceğiz. 2020 yılının, ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını Rabbimden niyaz eder, yeni yılın, sevgi, hoşgörü, kardeşlik ve birlik-beraberliğimizin daha da kenetlenmesi temennisi ile sizleri en kalbi duygularım ile muhabbetle selamlarım.”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER