SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

DEVLET HASTANESİ ACİL SERVİSE KATKI VEREN HAYIRSEVERLERE PLAKET

DEVLET HASTANESİ ACİL SERVİSE KATKI VEREN HAYIRSEVERLERE PLAKET
Bu haber 08 Ocak 2020 - 17:27 'de eklendi ve 85 views kez görüntülendi.

Atatürk Devlet Hastanesi ek binasının tadilatı için destek veren hayırseverlere Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş teşekkür plaketi verdi.

Zonguldak Valiliği Şehit Astsubay Ömer Halisdemir toplantı salonunda düzenlenen plaket törenine; Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, İl Sağlık Müdürü Dr. Ertuğrul Güner, Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Hasan Tosun ve acil servisin tadilat ve yapımına katkı veren hayırsever iş insanları katıldı.

TOSUN: BÜTÜN BAĞIŞÇILARA ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM

Plaket töreninde konuşan Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Hasan Tosun hastanede yapılan tadilat sırasında kültürel mirası da korunarak tadilat yaptıklarını belirterek, “Ben bütün bağışçılara çok çok teşekkür ediyorum, inanın hiç kimse bizi kırmadı. Ben 10 kişiye söyledim ama 11’nci kişiye de söyleseydim yaparlardı. Zonguldak halkına teşekkür ediyorum” dedi.

GÜNER:  ZONGULDAK’A DAHA İYİ HİZMET VERECEĞİZ

İl Sağlık Müdürü Ertuğrul Güner de yaptığı konuşmada, “Ben de Atatürk Devlet Hastanesi ek binasının tadilatı sırasında katkıda bulunan tüm bağışçılara teşekkür ediyorum. Çalışanların ve hastaların daha uygun bir ortamda, hizmet almalarını sağladıkları için de onlar adına da teşekkür ediyorum. İnşallah Zonguldak’a daha iyi hizmet vereceğiz” diye ifade etti.

İncivez Mahallesi Muhtarı Hüseyin Cevher de hastanenin tadilatına katkı verdikleri için çok mutlu olduklarını söyledi.

BEKTAŞ:  BİR İMECE OLUŞTU VE HASTANEMİZİN ACİLİ YENİLENDİ

Zonguldak’ta güzel işlerin de olduğunu vurgulayan Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş da hayırseverlere teşekkür ederek, “Gördüğünüz ve duyduğunuz gibi Zonguldak’ta güzel işler de oluyor. Burada bir güzellik var. Sağ olsun Başhekimimiz ön ayak oldu, müdürlüğümüz de, muhtarlarımız ve diğer hayırseverlerimiz de destek verdi. Bir araya geldi, bir imece oluştu ve hastanemizin acili yenilendi. Ellerinize, emeklerinize sağlık katkısı olan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum, böyle güzel vesilelerle hayırseverlerin isimlerinin gündeme gelmesi şehirlerimizin manevi varlığıdır. Biz bu tür hayır işlerinin sıkça tekrarlanmasını istiyoruz, Allah sizlere çok versin, hayrınız kabul olsun’’ dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, hastanenin tadilatına katkı veren hayırseverlere teşekkür plaketlerini takdim etti.

PLAKET ALAN HAYIRSEVERLER ŞUNLAR:

Akkurt Madencilik Alaattin Kurnaz, Mesa İnşaat Mecit Aydın, Merhum Halit Abalı, Ali Kurt, Karbomet Madencilik, Trabzon Kültür ve Yard. Derneği Ahmet Bayrak, Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Bülent Tüzün, İncivez Mahallesi Muhtarı Hüseyin Cevher, Terakki Mahallesi Muhtarı Ferit Arslantürk teşekkür plaketi alan hayırseverler.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER