SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ZONGULDAKSPOR’DA NELER OLUYOR?

ZONGULDAKSPOR’DA NELER OLUYOR?
Bu haber 08 Ocak 2020 - 17:30 'de eklendi ve 265 views kez görüntülendi.

Zonguldak Kömürspor’da sorunlar bir türlü bitmiyor. Sezon başından beri yatacak yer, kulüp binası, yemek, saha sorunlarından sonra şimdi de futbolcuların alacakları paralar nedeniyle, futbolcuların bazılarının kazan kaldırdıkları belirtiliyor.

TFF 2. Ligde ikinci yarı kampı Antalya dönüşü futbolcuların bazılarının paraları ödenmezse, şehre dönmeyecekleri söyleniyor.

Bunun üzerine Zonguldak Kömürspor A.Ş.’nin yönetim kurulu başkanı Hakan Hürfikir ile görüştük, “Evet para sorunumuz var. Bugün 200 bin TL para kasamızda var. Bugün takımın idmanı var, idmana gelen futbolcularla yolumuza devam edeceğiz, gelmeyen olursa şartlarını yerine getirenlerle yollarımızı ayırırız. Kimse Zonguldak Kömürspor’dan büyük değildir” dedi.

Bu şehir ne hikmetse Zonguldak Kömürspor’un senelerce isminden şaşalı durumları zamanında para kazananlar ve Zonguldak’ın zenginleri takıma sahip çıkmıyor.

Bizler elimizden geleni yapıyoruz.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER