SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

KÖKSAL TUNÇTÜRK “ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ”NÜ KUTLADI

KÖKSAL TUNÇTÜRK “ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ”NÜ KUTLADI
Bu haber 10 Ocak 2020 - 17:12 'de eklendi ve 232 views kez görüntülendi.

Türkiye Kamu-Sen’e bağlı Türk Büro-Sen Zonguldak Şube Başkanı Köksal Tunçtürk, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Gazetecilerin olumsuz şartlar altında görev yaptıklarını ve basın çalışanlarının9 sorunlarının çözüme kavuşması gerektiğini vurgulayan Köksal Tunçtürk yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi.

“Demokrasilerin vazgeçilmez unsurlarından birisi de hür ve bağımsız basındır. İnsanların haber edinme ve yaşanan gelişmeleri öğrenme noktasında doldurulamaz bir yeri olan basın yayın organlarının sunmuş olduğu hizmet vatandaşlar açısından da önemi yadsınamaz evrensel bir hak olarak karşımıza çıkmaktadır. ‘Dördüncü kuvvet medya’ nitelemesi, basının gücünü ve etkisini vurgulamak bakımından son derece anlamlıdır.

Olumsuz şartlar altında, düşük ücretlerle, can güvenliği olmayan çalışma alanlarında her türlü tehlikeye rağmen görevlerini layıkıyla yapmaya çalışan basın çalışanlarının yaşadığı sorunların bir an önce çözülmesini temenni ediyoruz” dedi.

Kutladığımız 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günün de vatandaşın haber alma hakkını yerine getirmek için cansiperane bir mücadele veren, her ortamda bizlerin ve toplum vicdanının  sesi olan bütün basın çalışanlarının bu anlamlı gününü kutluyor, tüm sorunlarının bir an önce çözüme kavuşmasını temenni ediyorum”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER