SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

TÜMER METİN ZONGULDAK’I SATIN ALACAK MIŞ!

TÜMER METİN ZONGULDAK’I SATIN ALACAK MIŞ!
Bu haber 14 Ocak 2020 - 16:36 'de eklendi ve 87 views kez görüntülendi.

Zonguldakspor’da futbol oynadıktan sonra sırasıyla Samsunspor, Beşiktaş ve Fenerbahçe’de forma giyen Tümer Metin TRT Spor’da spor yorumculuğu yapmaya başladı.

Zonguldaklı Tümer Metin geçtiğimiz Cumartesi akşamı canlı yayında, Zonguldak Kömürspor ile Manisa FK arasında oynanan maç TRT Spyor’dan canlı olarak yayınlanmış ve bu maçla ilgili akşam yaptığı yorumda “Zonguldak’ı satın alacağım” demişti.

Tümer Metin’in canlı yayınlanan programda üslup ve konuşma şekliyle Zonguldak halkını şoke etmiş o konuşmayı izleyenler; “Tümer Metin şehri mi alacak, yoksa Zonguldak Kömürspor’u mu alacak? Alırsa nereye, nasıl alacak” şeklinde tepkilere neden olmuştu.

Zonguldak Kömürspor’u sevenler ve Zonguldak halkı Tümer Metin’e soruyor; “Sen bu üslupla hiçbir şey alamazsın. Sana bu şehri de kimse vermez. Hele hele Zonguldak Kömürspor’u hiç vermezler. Önce ayakların yere basacak” dediler.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER