SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

VALİ ERDOĞAN BEKTAŞ’TAN GERÇEKLER

VALİ ERDOĞAN BEKTAŞ’TAN GERÇEKLER
Bu haber 14 Ocak 2020 - 16:32 'de eklendi ve 111 views kez görüntülendi.

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, Pazartesi günü 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla, öğretmenevinde gazetecilere kahvaltı programı düzenledi.

Kahvaltıda “anlayanlara” Zonguldak ile ilgili tüm gerçekleri anlattı.

Hem nalına, hem mıhına vurdu.

Vali Erdoğan Bektaş tam devlet adamı.

Sağı, solu, yalpası olmayan düzgün, gerçekçi bir bürokrat.

Ben Sayın Vali’nin bürokrasideki birçok bürokrat ve Valinin arkadaşlarıyla dostluğum olduğundan kendisi ile ilgili çok muhabbetimiz oldu.

Dostları, Sayın Valimiz için “Bizim pirimizdir, üretkendir, projelere çok önem verir. Şehrin önünü açmak için siyaset gözetmeksizin her kesimle istişareler yaparak şehri için çalışır. Çözüm üretir” diyorlar.

Kahvaltıda da, uzun zamandır hem Doğru Yol Partisi ve hem Merhum eski Başbakan Bülent Ecevit’in açılışını yaptığı havaalanı ile ilgili tüm gerçekleri açıkladı.

Bilinmeyen tüm yanlışları, Türk Hava Yolları Genel Müdürlüğü ile 3 kez tüm detayları görüşmüş ve havaalanının gerçek durumunu öğrenmiş ve bize de açıkladı.

Kamuoyu da tüm gerçekleri öğrenmiş oldu.

“Pistin uzaması, genişlemesi, dağın tıraşlanması çözüm değil, yeni bir yer bulunmalı” dedi.

“Pistin bu sene uzaması konusunda inşallah Bartın Valisi ile yaptığımız protokolle Nisan ayı sonuna kadar uzatırız” dedi.

TTK ile ilgili ocaklarda yapılan çalışmaları açıkladı.

“Benim projelerde en büyük destekçim üniversitedir” diyerek, kaçak ocaklarla ilgili de “kaçak ocaklarda ölen her insanın ölümüne neden olmak, birçok insanın evlerine ateş düşmesi anlamındadır. Bir şeylerin yapımında önce temel olması lazım, yapmadan projeler genişletilip çözümler bulunduktan sonra projeler hayata geçirilmelidir” dedi.

Sayın Vali de basına ister istemez sitem etti.

“Söylemediğimiz, konuşmadığımız bazı şeyler söylenip yazılmasın” anlamında sitemde bulundu.

Daha toplantı bitmeden bazı basında yazılanlar Sayın Valimizi haklı çıkardı.

Vali tam bir devlet adamıdır.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER