SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ADAYLARDAN CENTİLMENLİK ANLAŞMASI

ADAYLARDAN CENTİLMENLİK ANLAŞMASI
Bu haber 18 Ocak 2020 - 15:13 'de eklendi ve 119 views kez görüntülendi.

CHP Zonguldak Merkez ilçe Başkanlığı’nın 19 Ocak (yarın) Saat 11.00’de Memurlar Lokali’nde yapılacak 12’nci olağan kongre öncesinde 4 aday da ortak hareket ederek, aralarında centilmenlik anlaşması yaptılar.

Kongrede aday olacak olan Ebru Uzun, Sevgi Alay, Osman Zaimoğlu ve Bahattin Arı kongrenin divan başkanlığı için Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin üzerinde anlaşma sağladılar.

Kendi aralarında protokol de imzalayan 4 Merkez ilçe Başkan adayı, protokolde yapılan anlaşmaya göre ise;

1-Divan Başkanı Nuri Tekin.

2-Kongre salonunda adaylar için delegeler tarafından verilen “adaylık imzaları” sorgulanmayacak. İmzaların mükerrer olup olmadığına bakılmayacak. Her aday için verilen imzalar geçerli sayılacak.

3-Kongrenin yapıldığı salonda adayların hiç birinin afişleri olmayacak(dışarıda olabilir)

4-Kongre salonunda konuşmalar sırasında hiçbir aday diğer bir adaya sataşmada bulunmayacak.

5-Her aday, karşı tarafın ekibine saygı çerçevesinde davranacak.

Kongrede aday olan 4 adayın da seçime gireceği ve şu ana kadar her hangi bir çekilme veya birleşmenin olmadığı öğrenilirken, dün akşamdan beri CHP kulislerinde çatı aday olarak lanse edilen CHP Belediye Başkan adayı Şenol Şanal’ın isminin ortaya atılması bir balon olarak birileri tarafından ortaya atıldığı iddia edilirken, daha önce adaylıklarını açıklayan Ebru Uzun, Sevgi Alay, Osman Zaimoğlu ve Bahattin Arı Merkez ilçe Başkanlığı için yarışacak.

Yapılacak kongrede, eski il ve eski yeni milletvekillerinin de nasıl bir tavır sergileyecekleri merak edilirken, CHP Merkez ilçe başkanlığı seçiminde kilit isimler, başta çatı aday olarak lanse edilen Şenol Şanal ve Deniz Dilaver’in tutumları da ayrıca merak ediliyor.

CHP kulislerinde; Belediye Başkan adayı Şenol Şanal 31 Mart’taki vefa mı, yoksa 19 Ocak’taki seçim mi? yorumları yapılıyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER